Samsunspor'dan Milli Takımlara 7 Futbolcu

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Yılport Samsunspor Eylül ayında Milli Takımlar düzeyinde gerçekleştirilecek maç ve kamplara 7 futbolcu gönderiyor.

Samsunspor'dan Milli Takımlara 7 Futbolcu
25 Ağustos 2023 - 21:37
Türk ve dünya futboluna yeni yetenekler kazandırma amacıyla faaliyet gösteren Samsunspor altyapısından yetişen Yunus Emre Çift, Enes Albak ve Bedirhan Çetin sırasıyla U21-U19-U18 Türkiye Milli Takım faaliyetlerine davet edilirken; Gaetan Laura (Demokratik Kongo Cumhuriyeti) ile yeni transferler Olivier Ntcham (Kamerun), Nanu (Gine-Bissau), ve Lubomir Satka (Slovakya) milli takım kadrolarına davet edildi.
Trendyol Süper Lig’e 11 yıl aradan sonra geri dönen Yılport Samsunspor’da Eylül ayında Milli Takımlar düzeyinde gerçekleştirilecek maç ve kamplara 7 sporcu davet edildi.  Türk ve dünya futboluna yeni yetenekler kazandırma amacıyla faaliyet gösteren ve geleceğin yıldızlarını yetiştiren Samsunspor Altyapısından yetişen ve A Takımda forma giyen Yunus Emre Çift, Enes Albak ve Bedirhan Çetin Türkiye Milli Takımlarının Eylül ayı faaliyetleri için kadroya dâhil edildi.

A takımda sergilediği performans ile Samsunspor’un TFF 1. Lig şampiyonluğunda büyük rol oynayan Yunus Emre Çift, 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası aday kadrosuna, Bedirhan Çetin, Çekya'da 6-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek "Vaclav Jezek" turnuvasında yer alacak olan U18 Milli Takımı aday kadrosuna, Enes Albak ise U19 Milli Takımının 3-12 Eylül tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştireceği hazırlık kampı aday kadrosunda yer aldı.
Samsunspor’un Spor Toto 1. Lig Şampiyonluğu’nda önemli pay sahiplerinden biri olan Gaetan Laura, 2023 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Demokratik Kongo Cumhuriyeti milli takımı aday kadrosuna davet edilirken; yeni transferlerden Olivier Ntcham, 2023 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında Burundi ile 12 Eylül tarihinde oynanacak grup maçı için Kamerun milli takımı aday kadrosuna dâhil edildi. Nanu, 2023 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri kapsamında 11 Eylül tarihinde Sierra Leone'ye karşı mücadele edecek Gine-Bissau Milli Takımı aday kadrosuna; Lubomir Satka ise 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında Slovakya milli takımının 11 Eylül'de oynayacağı Lihtenştayn karşılaşması aday kadrosuna davet edildi.

Futbolcular ve Milli Takımları;
***
Yunus Emre Çift – U21 Türkiye Milli Takımı
***Enes Albak – U19 Türkiye Milli Takımı
***Bedirhan Çetin – U18 Türkiye Milli Takımı
***Gaetan Laura – Demokratik Kongo Cumhuriyeti
***Olivier Ntcham – Kamerun Milli Takımı
***Nanu – Gine Bissau Milli Takımı
***Lubomir Satka – Slovakya Milli Takımı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum