Samsunspor'a 55 Bin TL. Süper Lig Prim Sözü!...

Samsunspor'a Süper Lig için prim açıklamaları peş peşe geliyor. Samsunspor Kulübü Derneği Yönetimi de 55 bin lira prim sözü verdi.

Samsunspor'a 55 Bin TL. Süper Lig Prim Sözü!...
27 Nisan 2021 - 19:15 - Güncelleme: 27 Nisan 2021 - 19:55
Samsunspor Süper Lige çıkması halinde prim açıklamaları peş peşe geliyor. Samsunspor Kulübü Derneği Yönetimi de 55 bin lira prim sözü verdi.
Samsunspor'un Süper Lige çıkması halinde İlk olarak AYSİYAD Başkanı Osman Yılmaz, 50 bin TL olarak pirim açıklamıştı.
Osman Yılmaz’ın ardından Samsunspor’a pirim açıklamaları peş peşe gelmeye başladı. Bursa- Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş 30 bin TL. Samsunlu iş adamı Tunç Güvenoğlu 25 bin TL. SAMKON Trakya Bölge temsilcisi Hasan Acar 30 bin TL. Abdurrahman Güngör 30 bin TL. SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı 100 bin TL olarak pirim açıkladı.

Samsunspor Derneğinden 55 Bin TL Pirim
Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı ve SAMKON İl Temsilcisi Savaş Gömeç de Yönetim Kurulu olarak Samsunspor’a Süper Lige çıkması halinde 55 bin lira pirim vereceklerini açıkladı.
Savaş Gömeç yaptığı açıklamada; “Dün itibariyle SAMKON ailesi ve iş dünyasından Samsunspor için açıklanan pirim açıklamaları bizleri çok memnun etti. Bizler de Dernek Yönetimi olarak Başkan vekili Savaş Boyer önderliğinde tüm Yönetim Kurulu Üyeleri olarak 55 bin lira Süper Lig pirimi vereceğimizi ilan ediyoruz.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum