Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Memleketi Fatsa'da

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, memleketi Fatsa’ya gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi belediyede ağırladı.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Memleketi Fatsa'da
27 Nisan 2021 - 20:04
Belediye Başkanlık makamında yapılan görüşmenin ardından AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel belediye meclis salonunda AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile buluştu.
Hemşehrimizin İl Başkanı Olmasıyla İstanbul İçin Umudumuz Daha Da Arttı
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi memleketi Fatsa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hemşehrimiz Osman Nuri Kabaktepe abimizin İstanbul’a AK Parti İl Başkanı olduktan sonra umudumuz daha da arttı. Ülkemiz ve milletimizin 2023 hedeflerine ulaşması için bir hemşehrisi olarak bizlerde canla başla çalışacağız” dedi.
Kabaktepe’den Nazik Karşılanmaya Teşekkür
Memleketi Fatsa’da olmaktan, samimi tavır ve nezaketle karşılanmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İlköğrenimini Sakarya ilkokulunda tamamladığını, Fatsa İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduğunu, üniversitenin ardından çeşitli vesilelerle Fatsa’dan ayrıldığını, kısa zaman aralıklarıyla 30 yıldır Fatsa’ya gidip geldiğini, memleketinden bağını hiçbir zaman koparmadığını ifade etti.
Bizim Arkamızda Ordu Var
Tarihsel anlamda 2023 yılının hem AK Parti olarak, hem Türkiye olarak çok önemli olduğunu anlatan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “ Bana soruyorlar. ‘İstanbul’u tekrar kazanacak mısınız?‘ diye. Bir Ordulu olarak, ‘bizim arkamızda bir Ordu var’ diyorum. İstanbul’da 560 bin Ordulu kardeşimiz var. İstanbul’da en güçlü desteği hemşerilerimizden bekliyoruz. İlçelere baktığınızda İstanbul’un 16 milyon nüfusunun 11 milyonunu zaten AK Parti yönetiyor. İstanbul’da AK Parti’nin oy potansiyeli yüzde 70. Biz böyle bakıyoruz. Oy veren, daha önce vermiş ama şimdi vermeyen ve hiç vermeyen. Ortadaki rakam bu aslında. Biz 2023 seçiminde bunun yüzde 60’ını hedef olarak belirledik. Yani İstanbul’da yüzde 60 artı 1 oy alacağız. Seçimlere 777 gün var ama biz 70 gün varmış gibi çalışıyoruz. Tüm Türkiye’de AK Parti olarak Cumhurbaşkanımızı Ankara’ya yollayacağız” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi ziyaret anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum