Samsun Valiliğinden Atatürk Heykeli Açıklaması!...

Samsun valiliğinden yapılan açıklamada; Ulusal bir basın yayın organında 27 Nisan 2021 Salı günü yer alan “Kaymakamlık Önündeki Atatürk Heykelinin Durumu İçler Acısı” başlıklı haber ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.

Samsun Valiliğinden Atatürk Heykeli Açıklaması!...
27 Nisan 2021 - 17:49
İlimiz 19 Mayıs İlçe Kaymakamlığı önündeki Atatürk heykeli, kaidesi ve heykelin bulunduğu meydan, bakım ve onarım çalışmaları yapılırken bir bütün olarak değerlendirilmektedir. Bu anlamda, Atatürk heykelinin kaidesi, mermeri ile çelenk törenlerinin gerçekleştirildiği meydanın bakım ve onarımı geçtiğimiz hafta tamamlanmıştır. Atatürk heykelinin bakım ve onarımı ile ilgili çalışmalar ise devam etmekte olup çalışmaların bu hafta içerisinde tamamlanması planlanmaktadır. Atatürk heykeli, kaidesi ve meydanın her yıl düzenli olarak bakım ve onarımı yapılmakta olup geçen yıl da Atatürk heykelinin boyama işlemi gerçekleştirilmiştir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi yolunda ilk adımı attığı ilimizde, Atatürk heykeli ve bulunduğu alanlarla ilgili çalışmalar, Valiliğimizce ve Kaymakamlıklarımızca titizlikle takip edilmektedir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum