Samsun'un Gençleri Bu Çatı Altında

Sevdamız Samsun Gençlik Meclisi, kahvaltı programında bir araya geldi. Samsun’un gençleri, kahvaltı programında Samsun’a her zaman sahip çıkacakları ve bunun için çalışacaklarını söylediler.

Samsun'un Gençleri Bu Çatı Altında
15 Ocak 2023 - 23:10
Geniş Katılım Oldu
Sevdamız Samsun Genel Merkezi Gençlik Meclisi, kahvaltı programında buluştu. Gençlik Meclisi Başkanı Caner Alper’in, görevine atanmasının ardından genel merkez binasında düzenlenen programa Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, genel merkez yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Canik Belediyesi Meclis Üyesi Nusret Soykan, Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Yılmaz Alcan, Sevdamız Samsun Canik İlçe Temsilcisi ve Gaziosmanpaşa Pınarspor Kulüp Başkanı Oktay Öz ve gençlik meclisi üyeleri katıldı.
Gençlere Güvenmek Lazım
Gençlere har zaman gereken değerin verilmesi ve onlara güvenilmesini gerektiğini belirten Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, “Gençlik Meclisi Başkanı Caner Alper’in önderliğinde Samsun gençliğinin çatısı olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herhangi bir siyasi görüşe göre hareket etmeden derdi Samsun olan tüm gençleri bir araya getirerek güzel memleketimizin geleceği için çalışmalar yapmalıyız. Gençlik meclisimize çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Samsun İçin Çalışacağız
Kapılarının Samsun’u seven tüm gençlere açık olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Gençlik Meclisi Caner Alper, “Genel merkez yönetimimiz ve gençlik meclisimizin kaynaşması amacıyla düzenlediğimiz program çok güzel geçti. Genel Başkanımız Nuri Seven ve yönetim kurulu üyelerimize beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim. Samsun’un gençleri olarak memleketimize her zaman sahip çıkmak için çalışacağız” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum