Samsun'un çocuklarına neden sahip çıkılmıyor?

Samsun Kışlaspor-Altınordu alt yapısında oynayan Gökalp Saraç, oynadığı müsabakalarda gösterdiği performansla adeta bir yıldız gibi parlıyor.

05 Eylül 2021 - 16:17 - Güncelleme: 05 Eylül 2021 - 17:01
Genç futbolcu Saraç; hedefinin Samsunspor formasını giymek olduğunu söyledi.
İki Ayağına da Hâkim
Kışlaspor’da sağ açık ve zaman zaman da sol açık mevkiinde forma giyen her iki kanatta da başarılı müsabakalar çıkaran genç futbolcu Gökalp Saraç, göz doldurmaya devam ediyor. Genç futbolcu Gökalp’ın maçlarını izleyenler ‘kendilerini bu çocuk bir harika!’ demekten geri kalmıyorlar. 12.03.2009 doğumlu olan Gökalp Saraç her iki ayağını da gayet iyi ve yerinde kullanırken; ayak bileklerine de çok hâkim olmasıyla ve çivi gibi fiziğiyle dikkat çekiyor.
Adından Çok Söz Ettirecek!
Kanat oynamasına rağmen, çıktığı çoğu maçtan golünü atarak ayrılan Gökalp, çok hafif ve çok yumuşak bileklere sahip. Hem de yaptığı asistlerle de takımının birçok maçtan galip ayrılmasında pay sahibi olan genç oyuncu hocalarının da gözbebeği durumunda. Genç yaşına rağmen, üç dört yaş büyük yaş kategorisindeki abileriyle antrenmanlara çıkan genç futbolcu Gökalp, bu antrenmanlardaki başarısıyla parmakla gösteriliyor. Antrenmanlarda attığı şutlar ve paslar Gökalp’ın gelecekte adından çok söz ettirecek gibi görünüyor.
TUFAN İPEK

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum