2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının Sağlıkla, Huzurla Olması Tek Temennimizdir

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, tüm öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılının Sağlıkla, Huzurla Olması Tek Temennimizdir
06 Eylül 2021 - 11:22
Yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, mesaj yayımladı.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yeniden yüz yüze eğitim başlıyor. Uzun bir aradan sonra tekrar, okullar ve sınıflar öğrencilerle dolacak. Hasretle ve sabırsızlıkla ders başı yapacağı günü bekleyen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardından nihayet okullarına ve sınıflarına kavuşuyor. Büyük bir heyecanla karşıladığımız 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sağlıkla, huzurla olması tek temennimizdir.
Daha güzel ve iyi bir geleceğin anahtarının çocuklarımızda olduğunu biliyoruz. Bu manada toplumumuzun eğitimini daha ileri düzeye çıkarmak ve eğitim kalitesini artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Bizler yerel yöneticiler olarak bu gaye ile ilçemizde imkânlarımız ölçüsünde eğitim ve öğretim camiası ile birlikte eğitimi çok daha üst noktalara çıkarmanın gayretini taşıyoruz. Hem kesintisiz bir eğitim-öğretim yılı, hem de sağlığımız için pandemiyle mücadele tedbirlerine sıkı sıkıya uymaya devam edelim. Özellikle, maske-mesafe ve hijjyen kurallarına uymaya azami özen gösterelim. Aşılama çalışmaları ile toplumsal bağışıklığın kazanıldığı ve pandeminin gölgesinden çıkılan bir eğitim öğretim yılı olmasını temenni ediyor; yeni eğitim-öğretim yılının başta geleceğimizin teminatı sevgili çocuk ve gençlerimiz olmak üzere; eğitim camiamızın değerli temsilcileri fedakar öğretmenlerimiz, okul idarecileri ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sağlıklı, kesintisiz ve başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı olması dileğiyle…”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum