Samsun Piazza AVM'de eğlence Kurban Bayramı'nda da devam etti.

Bayram Piazza’da Coşkulu Geçti Samsun Piazza AVM’de eğlence Kurban Bayramı’nda da devam etti

Samsun Piazza AVM'de eğlence Kurban Bayramı'nda da devam etti.
09 Ekim 2014 - 18:59
Bayram Piazza’da Coşkulu Geçti

Samsun Piazza AVM’de eğlence Kurban Bayramı’nda da devam etti.

Bayram süresince konuklarını çeşitli etkinliklerle ağırlayan Piazza, ziyaretçilerine keyifli bir bayram yaşattı.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kurban bayramında ziyaretçilerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle karşıladı. Bayramın ilk günü Trio Müzik Grubu, müzikseverleri unutulmaz şarkılar eşliğinde keyifli bir yolculuğa çıkarırken ikinci ve üçüncü gün ise çocuklar hayal kahramanları ile neşeli dakikalar yaşadılar. Hayal kahramanlarının hediye ettiği rüzgârgüllerini alan çocuklar AVM’yi renklendirdi.  Bayramın son günündeyse Samsun yöresi oyunlarını sergileyen halk oyunları ekibi, gösterileriyle bayrama ayrı bir renk kattılar.

Samsun Piazza’nın sürprizleri bunlarla sınırlı kalmadı; AVM ziyaretçilerine bayram boyunca oto kokusu, kahve ve şeker ikramında bulunuldu.

Geleneksel aile bayramlaşmalarının ardından soluğu AVM’de alan ziyaretçiler, tatlı yorgunluklarını kahve içerek üzerlerinden attılar. Samsunlular,  vizyona giren filmleri izleme fırsatı bulurken aynı zamanda bowling ve buz pistinde de marifetlerini gösterdiler. Bayram harçlıklarını alan küçükler ise çocuk eğlence alanından çıkmak istemediler.

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum