Samsun öncü bir şehir olmalıdır

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Bu şehrin insanı kalitesini çok daha yukarılara çıkarmalıdır

Samsun öncü bir şehir olmalıdır
30 Mart 2015 - 17:25
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Bu şehrin insanı kalitesini çok daha yukarılara çıkarmalıdır. Samsun'u, ülkemizin önemli bir lokomotifi, öncü şehri haline getirmeliyiz. Milletvekili seçilirsem Samsun'un tüm ekonomik taleplerinin takipçisi olacağım" dedi.

Seçim gezileri kapsamında ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ulusoy'a misafir oldu. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Samsun'un tarihteki karşılığını bulması gerektiğine işaret eden Bilgin, "Şehir olarak çok fazla potansiyelimiz olmasına rağmen bunları ekonomiye dönüştüremiyoruz. Üretim olmayan bir yerde mutluluk, huzur olmuyor. İnsanlar oradan ayrılmak istiyorlar. Bunun için siz işadamları, benim gözümde çok değerlisiniz" dedi.

'Samsun'a karşı sorumluluğumuz var'

Samsun'un öncü şehir olması gerektiğini ifade eden Bilgin, "Bu şehrin insanı kalitesini çok daha yukarılara çıkarmalıdır. Samsun'u, Karadeniz ve ülkemizin önemli bir lokomotifi, öncü şehri haline getirmeliyiz. Siyasetçiler, işadamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız olarak hepimizin bu şehre karşı büyük bir sorumluluğu bulunuyor. Samsun, hinterlandını yönlendirmelidir. Samsun'un gelişmesi Türkiye'nin gelişmesi demektir" diye konuştu.

'Taleplerin takipçisi olacağım'

AK Parti hükümetinin Türkiye ekonomisini güçlendirdiğini ve işadamları için en önemli şey olan istikrarı sağladığını belirten Bilgin, "Bizim görevimiz tüccar ve sanayicilerimizin çalışma ortamlarını iyileştirmek, rekabet güçlerini artırmak üzere çalışmak ve çözümler üretmektir. Bizlerin görevi işadamlarımızın taleplerini değerlendirmek ve çözümleri konusunda çalışmalar yapmaktır. Eğer Meclis'e gitme şansım olursa, Samsun'un tüm ekonomik taleplerinin takipçisi olacağım. Önerilen, uygulanabilir projelerin gerçekleşmesine katkı vereceğim. Üzerime düşen ne varsa yapacağımı, bunun için de her türlü işbirliğine açık olduğumu paylaşmak istiyorum" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum