BİRLİK HABER SEN'DEN DAYANIŞMA TOPLANTISI

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat çalışmalarına aralıksız devam ediyor

BİRLİK HABER SEN'DEN DAYANIŞMA TOPLANTISI
30 Mart 2015 - 17:23
Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri teşkilat çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz teşkilat çalışmaları programı dâhilinde Birlik Haber-Sen Samsun teşkilatını ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Samsun 13 No’lu Şube Başkanı Mustafa Toprak ve Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Güloğlu İle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcıları, burada şube çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Burgaç ve Karagöz daha sonra, Samsun PTT Başmüdürü Adnan Sert’i makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Burgaç ve Karagöz Sert’e Memur-Sen Konfederasyonu’nun ve Birlik Haber-Sen’in yüklendiği vizyonu ve Sivil Toplum Kuruluşu olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başmüdür Adnan Sert İse Birlik Haber-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yakın işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Burgaç ve Ahmet Karagöz ziyaretin ardından Birlik Haber-Sen Samsun İl Başkanlığının düzenlediği kahvaltılı dayanışma ve istişare toplantısına katıldılar.[gallery ids="24380,24381"]

Samsun Acem Tekkesinde düzenlenen toplantıya Zonguldak İl Başkanı Muhammet Çatalçam ve Sinop İl Başkanı Şafak Bayrak ve çok sayıda davetli katıldı.

Hizmet kolunda yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların görüşüldüğü toplantıda Birlik Haber-Sen hakkında bilgi veren Burgaç, 1992 yılında kurulan sendikalarının 23 yıllık bir tecrübeye sahip olduğunu belirterek, sendikalarının faaliyetlerini PTT, TRT, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, RTÜK ve Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde sürdürdüklerini Çalışanların hak ve çıkarlarını koruma ve yeni kazanımlar elde etme noktasında çok mesafe aldıklarını kaydetti.

Karagöz ise Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonu olduklarını belirterek Birlik Haber-Sen olarak genel yetkili sendika olduklarını ve toplu sözleşmede hizmet kolunda çalışanlar için büyük kazanımlar elde ettiklerini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum