Samsun İçin Birliktelik

Sevdamız Samsun Genel Merkezi, Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Samsun İçin Birliktelik
08 Ocak 2023 - 19:56
Genel Başkan Nuri Seven, tüm sivil toplum kuruluşlarının Samsun için aynı masada oturması gerektiğini söyledi
Herkes Sahip Çıkmalı
Sevdamız Samsun Genel Merkezi, ziyaretlerine devam ediyor. Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kurulu, Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Genel Başkan Nuri Seven, Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sarı ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Seven, 5 yıl önce yola ‘mikro milliyetçilik yok, makro kardeşlik var’ sloganı ile çıktıklarını belirterek, Samsun’da yaşayan herkesin şehre sahip çıkması gerektiğini söyledi.
STK Aynı Masada Oturmalı
Mikro milliyetçilik yaparak, insanları ayrıştırmaya çalışan herkesin karşısında durduklarını ve bu hassasiyeti de başta tüm sivil toplum kuruluşları olmak üzere, yönetici olan herkesin göstermesini gerektiğini vurguladı. Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Samsun’un en eski sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven, “Samsun menfaatleri için bu şehirde faaliyet gösteren tüm derneklerin aynı masada oturması gerektiğini her zaman savunuyoruz. Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de yaptığı çalışmalar ile Samsun için hareket ettiğini birçok kez kanıtlamıştır” diye konuştu.
Samsun Hepimizin
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sarı ise, “Bizler Samsun’da yaşıyoruz ve hayatımızı burada sürdürüyoruz. Ata topraklarımızı elbette unutmadık. Ama yaşadığımız şehre sahip çıkmak, buradaki insanlara el uzatmak hepimizin asli görevidir. Biz dernek olarak memleket ayrımı yapmadan yaptığımız tüm çalışmalarda herkese yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Samsun, hepimizin şehri. Ziyaretten dolayı Sevdamız Samsun Genel Merkezi yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Genel Başkan Nuri Seven, Of-Çaykara Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Sarı’ya kendilerine özel tasarlanan kravatı hediye etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum