Samsun-E Dergi Yayın Hayatına Başladı

Türkiye’nin video ve ses içerikli kurumsal ilk interaktif dergisi Samsun-E Dergi, düzenlenen basın toplantısında gazetecilere tanıtıldı.

Samsun-E Dergi Yayın Hayatına Başladı
18 Mart 2021 - 19:42
Bilgi teknolojileri en üst düzeyde kullanılarak hazırlanan ilk sayıyı basın mensuplarıyla paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, derginin şehrin tanıtımına önemli katkılar vereceğine inandığını söyledi.
Kent tanıtımlarında bilgi ve iletişim teknolojilerine büyük önem veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilke daha imza attı. Sanat, tarih, kültür, turizm, edebiyat, sosyal yaşam ve sporda şehrin tüm özelliklerini sanal dergiyle tanıtmayı hedefleyen belediye, teknik ve içerik çalışmalarına 6 ay önce başlanan Samsun-E Dergi’nin ilk sayısını çıktı.
Belediyenin basın birimi tarafından yazılımı ve içeriği oluşturulan elektronik dergi, düzenlenen basın toplantısıyla medya mensuplarına tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salon’da yapılan basın toplantısına Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter Yardımcısı Şenol Yıldız, Zennube Albayrak ve Ali Seyfi Küçükgöncü, daire başkanları ile çok sayıda gazeteci katıldı.
Tanıtım toplantısında 148 sayfalık Samsun-E Dergi’nin ilk sayısını gazetecilerin beğenisine sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, SBB TV ile birlikte e-derginin tanıtım konusunda başarılı çalışmalar gerçekleştireceğini belirti. İnternet yayını yapacak Samsun Şehir Gazetesi’ni de yakın zamanda yayın hayatına başlayacağını açıklayan Başkan Demir, “Ülkemizin en güzel şehri olan Samsun’un tanıtımı için yayıncılıktaki yatırımlarımıza devam ediyoruz. SBB TV, E-Dergi ve yakında yayına başlayacak Samsun Şehir Gazetesi’ni belediye olarak kendi personellerimizle hazırladık. Tanıtım noktasındaki çalışmaları da basın birimimizdeki çalışanlarımız gerçekleştiriyor. Bu yatırımları, belediye hizmetlerinin duyurulması için değil, şehrimizin tanıtımı için yapıyoruz.  Samsun’a hayırlı uğurlu olsun“ ifadelerini kullandı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum