Samsun Deva Partisi Sözünü Tuttu

Deva Partisi Samsun Teşkilatı daha önce Karadeniz Bölgesi Konut Kapıcılar ve Kaloriferciler Y.D. Derneği (KAPKADER) Başkanı İlhami Dinçer ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Konut Görevlileri ve Kaloriferciler Sendikası (KONUT-SEN) Karadeniz Bölgesi Hukuk İşlerinden sorumlu Av. Yusuf Turgay Yurdakul ile Canik’te ile bir araya gelmişti ve konut görevlerinin problemleri görüşülmüştü.

Samsun Deva Partisi Sözünü Tuttu
11 Kasım 2021 - 17:23
Görüşme sonrası açıklama yapan il başkanı Av. Kebire Birer Türk; apartman görevlilerinin sorunlarına ve çözüm yollarına değinmiş son olarak da “Onların bu sorunlarını Türkiye geneline taşımak için de önümüzdeki dönemde genel merkez başkan yardımcılarımızdan birinin katılacağı ilk toplantıya kendilerini dâhil edeceğiz” bilgisini vermişti.
Başkan Türk; Sosyal politikalardan sorumlu genel başkan yardımcı Selma Aliye Kavaf ile ilgili derneği ziyaret ederek sözünü tuttu. Eski bir milletvekili olan ve Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı görevi yapmış olan Selma Aliye Kavaf şikâyetleri yerinde dinledi. Selma Hanım’ın beraberinde samsun ziyaretine eşlik eden genel merkez kurucular kurul üyeleri Hasan Nalbantoğlu ve Kadir Kosdere de Samsun teşkilatına eşlik ettiler. KAPKADER derneği yanı sıra, 1919 Kadın Emekçileri ve Yabancılar Çarşısı esnaf ziyaretleri de gerçekleştirildi.
Ziyaretler esnasında oldukça güzel karşılanan ‘Deva’lı ekipler vatandaşlarla sohbet ettiler. Başta ekonomi ve adalet gibi genel problemler olmak üzere vatandaşın ve esnafın aktardığı sorunlar dinlendi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum