Samsun'da Üç Günlük Müzik Şöleni Back To School Festıval Sona Erdi

Blue Moon Live Organizasyonu ile 17-18.19 Eylül Tarihlerinde Atakum, Samsun’da gerçekleşen Back to School Festival'de Gazapizm, Gaye Su Akyol, Pinhani, Ceren Gündoğdu, Dolu Kadehi Ters Tut ve Can Ozan Dinleyicilerine Unutulmaz Anlar Yaşattı.

Samsun'da Üç Günlük Müzik Şöleni Back To School Festıval Sona Erdi
24 Eylül 2021 - 17:19
Festivalin ilk gününde sahne alan Gaye Su Akyol, ilk kez Samsunlu müzikseverler ile Back to School Festival kapsamında buluştu. Hemen ardından ise, yayınlandığı andan itbaren parçalarının dinlenme rakamları ile rekorlar kıran Gazapizm, ruhumuza işleyen parçaları ile Back to School Festival’in ilk gününde kapanışı yaparak katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Festivalin ikinci gününde açılışı Ceren Gündoğdu ile, kapanışı ise geçmişten günümüze en sevilen parçalarıyla Pinhani ile yaptı. Aynı gün sahne alan Ceren Gündoğdu Pinhani sahnesine de konuk oldu. 
Üçüncü günde açılışı, yeni neslin genç ve üretken isimlerinden Can Ozan ile, kapanışı ise yerli alternatif sahnenin adından başarıyla söz ettiren ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut ile festivalin kapanışını yaptı!
Samsunlu gençlere Açıkhavada müzikle dolu bir hafta sonu vaad eden Back to School Festival üç günlük müzik şöleninin ardından sona erdi.
Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum