Samsun'da Aileler Sabah Namazında Buluşacak

Cihannüma Derneği Samsun İl Temsilciliği hafta sonu anlamlı bir etkinlik gerçekleştirecek. Samsunlu aileler sabah namazında bir araya gelecek. Gerçekleşecek buluşmanın adresi Büyük Camii olacak.

Samsun'da Aileler Sabah Namazında Buluşacak
10 Eylül 2022 - 12:38
Cihannüma Derneği Samsun İl Temsilciliği hafta sonu büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak.
Birçok sivil toplum kuruluşunun da desteğiyle 11 Eylül Pazar günü Samsunlu aileler sabah namazında bir araya gelecek.
Tüm Türkiye ile birlikte aynı anda gerçekleştirilecek buluşmanın Samsun’daki adresi Büyük Camii olacak.
Yoğun Katılım Bekleniyor
Sabah 05.30’da Büyük Camii’de çok sayıda aile birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla buluşarak, sabah namazını eda edecek. Tüm Türkiye’de gerçekleşecek buluşma geçtiğimiz yıllarda koronavirüs salgınına rağmen büyük ilgi görmüştü. Bu yılki buluşmaya katılımın ise rekor düzeyde olması bekleniyor. Samsun İlkadım Büyük Camii’nde 'Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliğine pek çok STK katılım sağlayacak. Kılınacak sabah namazının ardından eller semaya açılarak insanlığın kurtuluşu için dua edilecek. Ayrıca dernek tarafından katılımcılara ikramlarda bulunulacak. Etkinlikte Samsun’da faaliyet gösteren STK’ların temsilcileri de eşleri ve çocuklarıyla birlikte yer alacak.
Gönülden Kucaklaşacağız
Cihannüma Derneği Samsun İl Temsilcisi Abdullah Yıldırım, dernek genel merkezinin koordinesinde tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek ‘Aileler Sabah Namazında Buluşuyor’ etkinliğine tüm vatandaşları aileleriyle birlikte davet etti. Günün en bereketli anından tüm Samsunlularla birlikte faydalanacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Yıldırım “Sabah namazı Rabbimiz tarafından müminlere sunulan çok güzel bir fırsattır. Bu bilincin özellikle çocuklarımızda da gelişimini sağlamak, ayrıca toplumsal birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlendirmek amacıyla 11 Eylül Pazar günü 05.30’da Büyük Camii’de buluşacağız. Gönülden buluşma ve kucaklaşmayla Samsunlu kardeşlerimizle özlem gidereceğiz. Yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde vatanımız, aziz milletimiz, geleceğimiz, çocuklarımız ve ümmet için dua edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum