Deva Tekkeköy'de Sahaya İndi!

Ali Babacan’ın önderliğinde kurulan ve yurt genelinde teşkilatlanma çalışmalarını aralıksız sürdüren DEVA Partisi Tekkeköy ilçe teşkilatı sahaya indi.

Deva Tekkeköy'de Sahaya İndi!
10 Eylül 2022 - 12:40
Geçtiğimiz hafta içi DEVA Partisi Genel Merkezi tarafından göreve atanan Tekkeköy ilçe başkanı Engin Biçer, teşkilatlanma çalışmalarını hızla tamamlayarak ekibiyle birlikte Tekkeköy'de saha çalışmalarına başladı.
Tekkeköy ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri yapan Deva Partisi İlçe Başkanı Engin Biçer, "Geçtiğimiz hafta genel merkezimiz tarafından göreve atanarak teşkilatlanma çalışmalarına başladım. Ekibimle birlikte bugünden itibaren halkın arasında olacağım. İlçe teşkilatımızla birlikte sahada varız. Var olmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Hepinizin bildiği gibi siyasi iktidar her gün gelen zamlarla vatandaşın yaşam şartlarını giderek zorlaştırmaya devam ediyor. Bizler çözüm odaklı deneyimli kadrolarımızla vatandaşlarımıza politikalarımızı anlatıyoruz. Bugünde tüm teşkilatımla birlikte halkın içinde onlarla birlikteyiz. DEVA Partisi olarak ülke sorunlarının tespiti çözüm odaklı eylem planı üzerinde çalışmalar yaparak bu planları vatandaşlarımıza sunuyoruz. Deva Partisi kurulurken en temel özelliği özgürlükçü bir parti olmasıdır. Demokrat bir parti olması, bünyesinde toplanan insanların inancına bakmadan, dinine, mezhebine, meşrebine bakmadan Türkiye’nin geleceği tasavvurunda anlaşabilen insanların meydana getirdiği bir partidir. İyi insanlarla, temel değerlerine bağlı insanlarla, işinde iyi olan insanlarla; Türkiye’nin önüne yepyeni bir perspektifle ve dönüşümle, Türkiye toplumunun talepleriyle yarınlara hazırlık yapıyoruz” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum