Reklam
Reklam
Reklam

Samsun AGD Kış Etkinliklerinin Startını Verdi!

Anadolu Gençlik Derneği, her yıl tüm Türkiye’de Karne tatili dolayısıyla Kış Etkinlikleri Programı organize ediyor. ”Hem Eğlen Hem de Öğren“ teması ile öğrencilerin farklı sosyal ve kültürel etkinlikler ile güzel bir tatil geçirmesi sağlanıyor.

Reklam
Samsun AGD Kış Etkinliklerinin Startını Verdi!
24 Ocak 2023 - 12:11
Reklam
Kur’an izinde bir yürüyüş ve Kur’an ahlakı ile kuşanan, Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir neslin inşası için bir gencin daha yüreğine dokunmak için 17 ilçe nezdinde çalışma yapan Samsun AGD, Kış etkinlikleri programı ile hem öğrencileri hem de velileri mutlu ediyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Samsun AGD Ortaokul Komisyon Başkanı İdris YÜCE şunları söyledi: 13 ilçede 15 farklı noktada sosyal kültürel ve sportif faaliyetleri merkeze alarak öğrencilerimizin hem eğlenmesi hem de öğrenmesini amaçlıyoruz.
Bizler, Anadolu Gençlik Derneği müntesipleri olarak her daim ilke edindiğimiz Projemiz insan, Muhatap Kitlemiz Gençlik, Sevdamız Türkiye diyerek gece gündüz gayret ediyoruz. Yarım Asırdır Maddenin Manaya hizmeti diyerek fetih neslinin yetişmesi için gayret ediyoruz.

1 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir tohum ekiniz,
10 yıl sonrasını düşünüyorsanız bir fidan dikiniz,
100 yıl sonrasını düşünüyorsanız; Çağ kapatıp çağ açmak istiyorsanız bir insan yetiştiriniz, Bir Genç yetiştiriniz düsturu ile hareket ediyoruz.
Sabah Namazı Buluşmaları, Kitap Mütalaaları, sinema etkinlikleri, halı saha turnuvaları, Bowling turnuvaları, gezi ve ziyaretler organize ederek muhteşem bir coşku ile Kış etkinlikleri programımızı öğrencilerimizin beğenisine sunuyoruz..
5.6.7. Sınıf öğrencilerimiz farklı dersler ile manevi eğitimlerini tamamlarken, Kur’an’ı Kerim, Siyeri Nebi, İlmihal ve Adabı Muaşeret dersleri ile çocuklarımızı bilgi ve donanım noktasında çağın şartlarına uygun olarak yetişmelerini sağlıyoruz.
Kış Etkinliklerine katılan öğrencilerimiz okullar açıldıktan sonra ise Kaşif grupları olarak etkinliklerine haftalık 0larak devam ediyor.
8.Sınıf öğrencilerimiz için LGS hazırlık amaçlı etkinlikler düzenliyoruz. Bu öğrencilerimizin sınava en uygun şekilde hazırlanmaları için takviye programlar düzenliyoruz.
Genç, Farsça da hazine demektir. Cevherdir. Bu cevheri en güzel şekilde işleyip memlekete sevdalısı olarak hizmet etmesi ve bir yaşam sürmesi yegâne gayemizdir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum