ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR!

Karayolları 7'inci Bölge Müdürü Kenan Keskin Bölgesel Amatör lige çıkan Yolspor Yönetimi, Teknik Heyeti ve tüm sporculara günün anısına Karayolları Misafirhanesi’nde  düzenlenen yemekte buluşturdu

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİNDE BULUŞTULAR!
02 Mayıs 2016 - 23:34
Karayolları 7'inci Bölge Müdürü Kenan Keskin Bölgesel Amatör lige çıkan Yolspor Yönetimi, Teknik Heyeti ve tüm sporculara günün anısına Karayolları Misafirhanesi’nde  düzenlenen yemekte buluşturdu.
Düzenlenen yemeğe Karayolları Müdür Yardımcıları Mustafa Reis, İsmail l Aşık, Selçuk Urçar, M. Şakir Öztürk, Zeki Ali Yazıcıoğlu, Karayolları Birim Amirleri YOL-İŞ 1 nolu şube Başkanı Şaban Çılgın ve Yönetim Kurulu Ayrıca Yolspor’da Önceki yönetimlerde Başkanlık Yapmış olan Mustafa Yaşar, Hakkı Keleşoğlu Yolspor Yönetim kurulu, Teknik Heyeti ve tüm sporcular Katıldı.

[gallery ids="49639,49640"]
KURUMUMUZA YAŞATTILAR
Karayolları 7'inci Bölge Müdürü aynı zamanda Yolspor Kulübü Fahri Başkanı Kenan Keskin, "Süper amatör ligde şampiyon olup Bölgesel Lige Yükselen Yolspor Kulübü Yönetimine, Teknik Heyetine ve tüm sporcularına uzun bir lig boyunca yakışır bir şekilde göstermiş oldukları mücadele sonucunda kurumumuza yaşattılar teşekkür ediyorum. Bölgesel lig müsabakaları dada başarılar diliyorum“ dedi.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Karayolları Müdür Yardımcısı ve Aynı zamanda Yolspor Kulübü Başkanı Mustafa Reis'te," Başta desteklerinden dolayı Bölge Müdürümüz sayın Kenan Keskin'e YOL-İŞ 1 nolu Şube Başkanı şaban Çılgın ve Ekibine Yolspor Yönetim Kurulu ekibime Teknik Heyete ve Tüm sporcu kardeşlerime göstermiş oldukları üstün mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ
YOL-İŞ 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Çılgın İse, "1 Mayıs işçi bayramını kutladığımız şu günlerde bizlere çifte bayram yaşatan Yolspor'un başta yönetim kurulunu teknik heyetini ve tüm sporcu ordusunu emeği geçen herkesi kutlar Yükselmiş oldukları Bölgesel Lig Müsabakalarında destekçileri olduğumuzu bildirir şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum" dedi.
HERKESE TEŞEKKÜR
Yolspor Kulübü Genel Kaptanı İlhan Akbaş da, "Bizlere güvenen desteklerini esirgemeyen Başta Bölge Müdürümüz ve Fahri Başkanımız Sayın Kenan Keskin'e Müdür Yardımcımız ve Başkanımız Sayın Mustafa Reis'e YOL-İŞ 1 Nolu Şube Başkanımız Sayın Şaban Çılgın ile ekibine tüm Karayolcular ve Yolspor'a gönül vermiş dostlarımıza özellikle son iki müsabakamız da tribünleri doldurup bizleri destekleyen tüm sporseverlere ve bu işin emekçileri olan Teknik Ekibime Tüm sporcu kardeşlerime bizlere yaşattıkları bu güzel şampiyonluk için teşekkür ediyorum. Ayrıca 05 Mayıs tarihinde Ordu İlinde yapılacak Olan U-19 Türkiye şampiyonluğunda İlimizi temsil edecek gençlerimizde başarılar dileriz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum