Reklam
Reklam
Reklam

Şampiyon Kick Bokscuları Çeyrek Altınla Ödüllendirdi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İstanbul’da düzenlenen 7.Uluslararası Kick Boks turnuvasında 3 Altın,2 Gümüş,2 Bronz madalya kazanan İlkadım Belediyesi GSK Kick Boks sporcularını makamında ağırladı. Başkan Demirtaş, Şampiyon Kick Bokscuları çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Reklam
Şampiyon Kick Bokscuları Çeyrek Altınla Ödüllendirdi
29 Mayıs 2022 - 21:19
Reklam
Dünya Şampiyonası öncesinde son viraj olan ve bu yıl İstanbul’da düzenlenen 7.Uluslararası Kick Boks turnuvasında farklı kilolarda derece alan Şampiyon sporcular ve antrenörleri Özgür Arlı, Fatih Karagül ile birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ellerindeki kupa ve madalya sevincini Başkan Demirtaş’la paylaşan sporcular kendilerini tanıtarak turnuva ve kıran kırana geçen maçlar ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
Her zaman emrinizdeyim
Yaptıkları derecelerden ötürü sporcuları tebrik eden Başkan Demirtaş, İlkadım ilçemizi ulusal ve uluslararası her türlü arenada başarılı bir şekilde temsil ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah yeni nesilleri de yanınıza alarak yeni başarılara imza atarsınız. Biz her zaman sizin emrinizdeyiz” dedi.
En büyük destekçimiz sizsiniz
Başkan Demirtaş’ın kulübe verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür eden Kick Boks takım antrenörü Özgür Arlı, ”Gençlerimizin başarısı bizi hem gururlandırdı, hem de mutlu etti. Bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedik. Çünkü en büyük destekçimiz sizsiniz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Necattin Demirtaş sporcuları tek tek kutlayarak derecelerine göre sporcuları çeyrek altınla ödüllendirdi.
Aldıkları başarıyı Başkan Demirtaş’la paylaşan çeyrek altınla ödüllendirilen sporcular ve dereceleri;
Zeynep Gülcan Tuğrul, Altın Madalya
Melis Avcı, Altın Madalya
Atanur Yayla, Altın Madalya
Büşra Taştemir, Gümüş Madalya
Devrim Aydın, Gümüş Madalya
Faika Ece Kargül, Bronz Madalya
Nisanur Şahin, Bronz Madalya

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum