Hepimiz Sahada Halkımızlayız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

Hepimiz Sahada Halkımızlayız
29 Mayıs 2022 - 21:24
AK Parti Mayıs ayı ilçe danışma meclisi toplantıları devam ediyor. Havza, Canik ve Atakum ilçe danışma meclisi toplantılarında teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, 2023 vurgusu yaptı. Parti çalışmalarının değerlendirildiği ve istişarelerde bulunulan toplantılarda konuşma yapan Yılmaz, AK Parti'nin tüm teşkilatlarıyla hizmet için sahada olduğunu kaydetti. İstişarenin AK Parti'nin en önem verdiği konuların başında geldiğinin atını çizen Yılmaz, danışma meclisi toplantılarında büyük bir kucaklaşma, kaynaşma yaşandığını belirtti.
Hizmet İçin Buradayız
Gönüllerini ortaya koyarak fedakârca çalışan teşkilatların 'Büyük Türkiye' hedeflerine odaklandığını ifade eden Yılmaz, "Aramızda hiç bir ayrım yok. Hepimiz çok çalışmak, halkımıza, milletimize hizmet için buradayız. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu zorlu yolculukta Türkiye sevdamızla çalışıyoruz. Kadın, gençlik kollarımız, ana kademimiz, mahalle başkanlarımız gönül köprülerini başarı ile kurarken, gösterdikleri özveri için hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Bizim İçin Vatan Tartışılmaz
Türkiye'de,  dünyada yaşanan gelişmelere bağlı olarak ekonomi başta olmak üzerine sıkıntıların çözümü noktasında büyük mücadeleler verildiğini anımsatan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde problemleri çözecek kadrolar görevinin başında. Türkiye'yi karanlıklara sürüklemekten kurtaran AK Parti, aydınlık günleri korumakta ve gelecek nesillere taşımakta kararlı. Ülkemiz terör başta olmak üzere, dünyadaki olumsuz gelişmeler bir çok konu başlığıyla mücadele ediyor. Vatanımızı kıskaca almak, istediklerini yaptırmak için her koldan saldırıyorlar. Hele Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hadsiz, edep dışı saldırılar niyetleri tam ortaya koymaktadır. Bizim için vatan tartışılmaz, gidecek başka yerimiz, yurdumuz yok. Ülkemiz için el ele vereceğiz, birlik olacağız tüm saldırıları geri püskürteceğiz, halkımızla kucaklaşacağız, sorunları tek tek çözeceğiz,  Büyük Türkiye'yi inşa etmeye devam edeceğiz. Problemleri halının altına süpüren zihniyetleri her zaman ret ettik. Halkımızın derdi bizim derdimiz, iyi günler yeniden hepimizi bekliyor" diye konuştu.
Yılmaz, 2023 hedeflerinde hiç bir aksama olmadığını, Türkiye'nin geleceği için önemli bir süreç olduğunu da sözlerine ekledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum