Reklam
Reklam
Reklam

SAMGİAD Büyümeye Devam Ediyor

Samsun iş dünyasından genç iş insanlarının bir araya geldiği ve Samsun'un en etkin sivil toplum kuruluşlarından olan SAMGİAD, derneğe katılan yeni üyelerle güçlü yapısını daha da güçlendirdi.

Reklam
SAMGİAD Büyümeye Devam Ediyor
03 Temmuz 2020 - 20:56
Reklam
Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) derneğe katılan üyelerle gücüne güç kattı. Dernek binasında Başkan Onur Öztekin ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu katılım töreni ile 9 yeni üye, katılım belgelerini alarak derneğe üye oldu.
Dernek Çalışmaları Başladı
Törende konuşan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, pandemi süreci ile dernek çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını belirterek, ''Pandemi süreci işlerimizi olduğu gibi, dernek çalışmalarımızı da olumsuz etkiledi. Tam da yeni göreve başladığımız dönemde pandemi süreci başladı. Bugün çok şükür belli bir süreci atlatarak, yavaş yavaş normalleşme sürecine girdik. Yönetim kurulu olarak bir araya gelemediğimiz dönemlerde toplantılarımızı telekonferans yöntemi ile yaptık. Normalleşme süreci ile birlikte dernek çalışma ve toplantılarımıza başladık'' dedi.
Güzel Çalışmalara İmza Atacağız
'Yeni üyelerimize katılım belgelerini vermek adına bugün bir araya geldik'' diyen Başkan Öztekin, ''Üye alım komisyonumuz yeni üye arkadaşlarımız ile görüştü ve dernek hakkında bilgi verdi. Geçmişten tanıdığım arkadaşlarımın, dostlarımın derneğe üye olması beni çok mutlu ediyor. Hep birlikte bundan sonraki süreçte güzel çalışmalara imza atacağız. TÜGİK çatısı altında 67 derneğimiz ve 9 bini aşkın üyemiz var. Bu yapılanma devleti için, milleti için, üyeleri için her şeyini ortaya koyan, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren sivil toplum kuruluşlarından oluşuyor. Biz de Samsun ayağında en iyi şekilde görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Üyeliğinizin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
Katılım Belgeleri Verildi
Konuşmanın ardından derneğe katılan Cansu Arslantaş Süren, Tahsin Can İpoğlu, Kadir Akkaya, Sedat Koç, Egemen Yusuf Alp, Harun Kordel, Ertuğrul Gazi Gürcüoğlu, Mehmet Sevinç ve Onur Dedezade'ye Başkan Onur Öztekin tarafından katılım belgeleri verildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum