Hedefimiz En İyi, Daha İyi, Hep İyi Olmak!

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıklayan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Adayı Av. Ayşe Ayan, “Çıktığımız bu demokrasi yarışında hedefimiz; En iyi, daha iyi, hep iyi olmak” dedi.

Hedefimiz En İyi, Daha İyi, Hep İyi Olmak!
03 Temmuz 2020 - 21:00
Av. Ayşe Ayan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı. Av. Ayan, pandemi nedeniyle adaylık açıklamasını kısa tutacağını ifade ederek, iyi başladıklarını ve iyi bitireceklerini söyledi.
Bugüne Kadar Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim
Bu zamana kadar parti için emek harcayan teşkilat mensuplarına teşekkürlerini sunan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Adayı Av. Ayşe Ayan, “Halen devam eden pandemi sürecine rağmen burada olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kuruluşundan bugüne kadar içerisinde bulunmaktan onur duyduğum İYİ Partimizin Samsun İl Başkanlığı adaylığımı açıklamak için bir araya geldik. Partimiz de kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarıma da öncelikle çok teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı, sayın il başkanımıza, değerli ilçe başkanlarıma, cesur yürekli yol arkadaşlarıma ve basınımızın güzide temsilcilerine de teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Temiz Bir Sayfaya İYİ Hikâyeler Yazacağız
İYİ Parti’nin başarısı için tertemiz sayfaları yol arkadaşlarıyla birlikte iyi hikâyelerle doldurmak istediğini belirten Ayan, “Pandemi sürecinin devam ediyor olmasını da dikkate alarak sizlerin sağlığı söz konusu olduğundan açıklamamı kısa tutacağım. Çıktığımız bu demokrasi yarışında hedefimiz; En iyi, daha iyi, hep iyi olmak. Partimize yapılan tüm baskı ve yıldırmalara rağmen cesur yürekli genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde, akıllarından aldıkları cesaretle yola çıkan arkadaşlarımız, kısa bir sürede ciddiye alınacak başarı elde ettik. En zoru başaran partimiz ve partililerimiz bundan sonraki hedeflerimize ulaşmak için Atatürk ilkelerinden taviz vermeden vatansever ve milliyetçi duruşumuzla, İnsanları kazanarak, daha yaşanabilir bir vatan hedefine ulaşmaya çalışacağız. Samsun’da İYİ Partimizin başarısı için açtığımız tertemiz sayfaları değerli yol arkadaşlarım ile iyi hikâyelerle doldurmak için adayım. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi Başladık, iyi bitireceğiz” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum