Saliha Erdim Eğitim Bir-Senli Kadınlarla Buluştu

Eğitim- Bir –Sen Samsun 1 nolu Kadın Komisyonu tarafından organize edilen uzman aile danışmanı –yazar Saliha Erdim hanımefendinin konuşmacı olarak katıldığı program Ömer Halis Demir salonunda gerçekleştirildi.

Saliha Erdim Eğitim Bir-Senli Kadınlarla Buluştu
02 Nisan 2022 - 15:26
Program Eğitim Bir-Sen kadın komisyonu başkanı Nimet Bolat’ın selamlama konuşması ile başladı. Programa Eğitim –Bir- Sen’li kadın üyelerimiz ve Samsunlu hanımlar katıldı.
‘Çocuklarımızı nasıl büyütmeliyiz?’ başlığı altında yapılan konuşma da sevgi temelli yaklaşımın altı çizildi. İnsan ve insanlığın ayakta kalabilmesi sevgi medeniyeti ile insanlığın gönlünde sevgi kabiliyetini açığa çıkarması ile olur. İnsanı ayakta tutan iki dinamik sistem vardır. Biri iskelet sistemi diğeri moral sistemidir. Kendimizi iyi hissetmemiz bütün iyi işlerin başlangıcıdır. İşe kendimizi sevmekle başlamak gerekir. Kendisini sevmeyen değer vermeyen Rabbini bile sevemez. Sevmek bir görevdir. Var olduğumuz için Allah bizi değerli kıldı. İnsan, Alllah’ın gözbebeğidir. Hayatı, ibadete çevirecek bir anlayış ve algı içerisinde olmak, insanın kendisine iyi gelecektir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum