PTT TEŞKİLATI 175 YAŞINDA

PTT’nin 175

PTT TEŞKİLATI 175 YAŞINDA
23 Ekim 2015 - 20:37
PTT’nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Adnan Sert ve çalışanları,  vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

PTT’nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Adnan Sert, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Sizinle birlikte başlattığımız değişim ve gelişim hamlesi hızla devam ediyor. Bugün Türkiye’nin zarar eden kuruluşundan kar eden kamu kuruluşu haline geldik. 40 bin personel, 5 bin araç filosu ve 4.500’ ün üstünde işyeriyle hizmetlerimize devam ediyoruz'' dedi.

Vali Şahin ise yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Kuruluşunuzun 175. yılını yürekten kutluyorum. 175 yıldır bu topraklar üzerinde önemli hizmetler veren teşkilatımız son süreçte de gelişen teknolojiyle, ortaya çıkan yeni imkânlarla kendisini güçlendirerek bulunduğu hizmetleri daha etkin bir şekilde hayata geçirmek için gayret gösteren bir teşkilattır. PTT aynı zamanda tüm dünya ülkelerine hizmet etmektedir.

PTT benim evladım gibidir. PTT logosunda benim çok emeğim vardır. Bu logo benim PTT Genel Müdürlüğünü yaptığım zamanda yaklaşık altı aylık bir çalışmanın ürünüdür. Bu logoyu ben yaptırdım, bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Yüzlerce logo içerisinden bu logoyu seçtik. PTT Genel Müdürü olarak iki yıla yakın görev yaptım. PTT' de birçok yeni değişiklikler yaptık. Bu gün PTT çalışanlarının logosunu ve bayrağını gururla taşıdığı bir kurum halini aldı. Burada her birinizin çok emeği ve payı var.

PTT benim zamanımda kurumlar vergisinde 38. sıraya yükseldi. PTT bana Türkiye’de ilk defa yapılan yılın idarecisi ödülünü kazandırdı. Bu anlamda PTT’nin bende çok özel bir yeri var. Tekrar kuruluşunuzun 175. yılını yürekten kutluyorum. PTT teşkilatında görev yapan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından PTT Başmüdürü Adnan Sert, PTT’nin 175. kuruluş yıldönümü nedeniyle günün anısına Vali İbrahim Şahin’e özel pul logolarını içeren bir albüm ve çiçek takdim etti.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum