KILIÇ AYVACIK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesini ziyarette etti

KILIÇ AYVACIK İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
23 Ekim 2015 - 20:34
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç seçim çalışmaları kapsamında Ayvacık ilçesini ziyarette etti. Ayvacık İlçesi Orhangazi Mahallesi Karavan Parkta düzenlenen yemekte ilçe halkı ile buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç’a Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Kemalettin Gökçe, Ali Yiğit, Yılmaz Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları Cemal Güler ve Refahittin Şencan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe mahalle muhtarları, İlçe Esnafları, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı ve birçok vatandaş eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç; ”Muhtarlar vatandaşlarla belediye arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyor. Siz değerli muhtarlarımız halkımızın artık ailesi gibisiniz ve bir şikâyetinizi, talebinizi ilk size iletiyorlar ve her zaman ulaşabiliyor bu yüzden bizler için çok kıymetlisiniz. Geçmiş olduğumuz 19 Ekim Muhtarlar gününüzü en içten dileklerimle kutlar başarılarınızın devamını dilerim. Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için hep birlikte tek yürekle çalışıyoruz. Ayvacık İlçemize spor faaliyetleri kapsamında birçok çalışmalar yaptık bunlardan bir tanesi olan Su Sporları Merkezinin yapımı tamamladık yakın zamanda açılışını yaparak faaliyete geçireceğiz. Samsun gençliğin ve sporun ilidir.  2017 yılında İşitme engelliler olimpiyatlarını Samsunda gerçekleştireceğiz ve bu yapılacak olan olimpiyatların bir bölümünü Ayvacık’ta yapacağız. Dünyanın dört bir tarafından sporcular Samsun’a gelecektir. Ayvacık ilçesi doğa güzelliğinin yanı sıra spor faaliyetleri içinde oldukça elverişli olduğundan gelen misafirler için gerek doğası ile gerekse yapılacak doğa ve su sporları ile Karadeniz’in uğrak noktası, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi haline gelecektir. 25 Ekim Pazar günü liseler arası dragon bot yarışmaları Ayvacık’ta düzenleniyor yapılacak olan bu spor faaliyetleri ile Ayvacık spor ilçesi olma yolunda hızla ilerlerken zamanla spor kimliğine bürünecektir” dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ”Çok Kıymetli Sayın Bakanımızın ilçemize ziyareti bizleri çok onurlandırdı. Bugün ilçemize bir spor kompleksi kazandırdıysak bu hükümetimiz ve Sayın Bakanımızın sayesindedir. İlçemize yapmış olduğumuz projeleri hepimiz biliyoruz ve daha yapacaklarımız bitmedi. Sayın Bakanımız sayesinde ilçemiz spor faaliyetlerinde de çokça adından bahsedilebilir bir hale geldi. Bizler vatandaşlarımızın sorunlarını giderebiliyorsak bu siz değerli muhtarlarımızın sayesindedir. Geçmiş olduğumuz 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar başarılar diliyorum. Sizler seçilmiş insanlarsınız. Hizmet yarışında halkın desteğini alarak bu göreve geldiniz. Bizler de seçildik ve hizmet yarışında sizlerle birlikteyiz.1 Kasımdan sonra daha hızlı bir şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Yapacaklarımız bitmedi. Güçlü bir iktidarla çalışmalarımıza Allah izin verirse devam edeceğiz” dedi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum