Öz Sağlık Sen İl Başkanlığından Tepki!

Ülkem İş Konfederasyonu Öz Sağlık Sen Samsun İl Başkanı Köksal SARI Konya'da doktora yapılan silahlı saldırısı sonrası tepki göstererek artık yeter dedi.

Öz Sağlık Sen İl Başkanlığından Tepki!
07 Temmuz 2022 - 17:31
Konya Şehir Hastanesi'nde bir güvenlik personeli tarafından silahlı saldırı sonucu başından yaralanarak olay yerinde vefat eden kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya için çok üzgün olduklarını ve artık buna birilerinin dur demesi gerektiğini söyleyen başkan Sarı artık yeter diyerek tepki gösterdi.
Başkan Sarı konuşmasında öncelikle vefat eden kardiyoloji doktorumuz Ekrem Karakaya'ya Allah'tan rahmet yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dilerim.
Bu ilk değil görüyoruz ki sonda olmayacaktır. Biz Öz Sağlık Sen olarak her defasında ayrımsız tüm sağlık camiasının içinde çalışan personele şiddet hakaret veya tacizde bulunan kişilere en ağır cezanın verilmesini her platformda dile getiriyoruz.
Artık Yeter!
Covid 19 kahramanlarına orada canla başla çalışan tüm personel bunu hak etmiyor. Özellikle şahit olduğumuz bir hususta vatandaşın benim vergimle oradasın diyerek hitap ettiği olayına sık rastlıyoruz. Ancak her bir vatandaş gibi oradaki sağlık çalışanı arkadaşımız da vergisini veriyor bu söylemleri de şiddetle kınıyor, Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Sağlık bakanımız dan en ağır cezai yaptırımların getirilmesini istiyoruz ve artık bun son olsun diyoruz.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum