Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı'dan Adaylık Açıklaması

Ülkem iş konfederasyonu Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı Ak Parti İlkadım ilçe belediye meclis üyeliği aday adayı olmuştu ve ardından bugün teslim edilen listeler ile alakalı açıklama yaptı.

Öz Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Köksal Sarı'dan Adaylık Açıklaması
21 Şubat 2024 - 11:33
Başkan Sarı; Yoğun arama ve mesaj yoğunluğu nedeniyle basın kamuoyuna açıklama yapma gereği duyduk.
Değerli hemşehrilerim bugün yüksek seçim kuruluna belediye başkan adaylarımız ve listelerinde yer alacak belediye meclis üyesi adaylarımız son gün olması münasebetiyle teslim edildi.
Bugün erken saatlerden bu yana yoğun bir şekilde arayan ve soran dostlarımız, kardeşlerimizi ve ağabeylerimiz oldu. Bu yüzden açıklama yapma g ereği duyduk. Öncelikle destekleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum.
Ancak sendikacılık ve siyasi hayatımda hiç bir zaman görev istemedim, sadece herkes gibi Ak Parti İlkadım ilçe başkanlığımıza gerekli başvurularınızı yaparak sizler gibi süreci bekledik.
Bu süreç boyunca kimseye bizi listeye sok da demedik. Karar büyüklerimizin diyerek sürecek hep birlikte bekledik.
Bu süreçte kimseyi kırmadık, sanki meclis üyesi adayı olmuşuz gibi sahada olduk ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığımızı ortaya koyduk.
Ancak biz kimseyi aşağılamadık, tepeden bakmadık, mafyacılık oynayarak kimseyi tehdit etmedik ve bu halka bu millete ve sendikacılık hayatımda işçiye emekçiye hep saygı duyduk onları aşağılamadık.
Ve bugün teslim edilen meclis üyeliği listesinde yer almadık. Bu vesileyle tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum