Oyun Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı

Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi kültür ve sanat sezonunu açtı.

Oyun Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı
15 Kasım 2020 - 10:24
Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi,  ‘Akıl Fikir Fabrikası’ adlı oyunu ile 2020-2021 kültür ve sanat sezonunu açtı.
Pandemi tedbirleri nedeniyle sınırlı sayıda seyirciyle yeni sezonun ilk perdesi açılırken tiyatro salonu girişinde HES kodu sorgusu ve ateş ölçümü yapıldı. Maske ve mesafe kurallarına uyuldu.

Yeni sezonun ilk oyununu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Hilmi Güler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve eşi Esra Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
8 ay sonra perdelerin açıldığı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda oyuncular sahnelerine kavuşurken, seyirciler de aylar sonra tiyatro izlemenin keyfini çıkardı.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın apartman yöneticisi Adil Bey olarak rol aldığı Gösteri Sanatları Atölyesi’nin  ‘Akıl Fikir Fabrikası’ isimli oyununda tiyatro ekibinin skeçlerde gösterdikleri sahne performansı seyircilerden büyük beğeni topladı.
Gösterinin sonunda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tiyatro ekibini tebrik ederek, Eğlendirirken düşündüren tüm oyunları beğendiğini, bu başarılı ekibin sahne performansının ülke çapında tüm tiyatro severlerle buluşturulmasının gerekliliğine vurgu yaptı.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, ‘Pandemi sürecinden en çok etkilenen gruplardan birisi de tiyatrocularımızdı. Tiyatro ve sanatın güzelliklerinin artarak sürmesini diliyorum. Yarınımız, bugünden daha güzel olsun. Sağlıklı ve sanatlı olsun. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Pandemi kurallarına uyarak devam edecek oyunları izleyemeyenler için 18 Kasım 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda yeniden sahnelenecek.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum