ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Ladik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, “Rakibimizin karşında hak ettiğimiz üç puanı aldık ve  önümüzdeki maçal

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARIMIZA BAKIYORUZ
05 Mart 2019 - 09:21
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Ladik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, “Rakibimizin karşında hak ettiğimiz üç puanı aldık ve  önümüzdeki maçalarımıza  bakıyoruz“ dedi.
TARAFTARLARIMIZI MUTLU ETTİK
Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Sinopspor maçının önemini bilerek maça hazırlandıklarını ifade eden Ladik Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,” Oyuncularımız çalışmalarımızı sahada uygulayabilmek için gerekli özveriyi gösterdiler.  Oyunun genelinde maçın hakimi olan takımımız, oyunun temposunu gerektiğinde artıran gerektiğinde düşüren taraf oldu. Skor dahada farklı olabilirdi sonuçlandırma anlamında daha dikkatli davranmamız gerekiyor bu konuda oyuncularımızla gerekli iletişimi kurarak daha gerekli hassasiyetin oluşmasını sağlayacağız. bu hafta sevenlerimizi sevindirdiğimiz için mutluyuz. Fakat daha başarmamız gereken çok iş var bu galibiyetler sadece kısa süreli mutlu edebilir” diye konuştu.
KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Hafta sonu ilimizi takımlarından olan Çarşambaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını işaret eden Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap,”  Derbi bir maçı oynayacağız. Bal ligi statüsü gereği birimizin playy out maçını  oynaması gerekecek bu maçı her iki takımda oynamak istemiyor. Bizde yabancı saha da statü gereği avantajlı duruma geçebilmek için galip gelmek istiyoruz. Dersimize iyi çalışacağız bütün planlarımızı sahaya doğru şekilde yansıtabilirsek kazanarak geri döneceğimizden eminiz. Taraftarlarımızın bizi bu önemli süreçte yalnız bırakmaması bizim için itici güç olacaktır onları da yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum