HER HAFTA AYRI BİR SEVİNCİ YAŞIYORUZ...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Alınan güzel galibiyetlerin ardında her hafta ayrı bir sevinci yaşıyoruz” dedi

HER HAFTA AYRI BİR SEVİNCİ YAŞIYORUZ...
05 Mart 2019 - 09:16
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Alınan güzel galibiyetlerin ardında her hafta ayrı bir sevinci yaşıyoruz” dedi.
SERİYİ BOZMADIK DEVAM EDİYORUZ
Debi niteliğini taşıyan karşılaşmaya iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu vurgulayan Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün,” Maç öncesi düşündüklerimizi Havza Belediyespor karşında sahaya yansıtarak karşılaşmaya üstün başlan taraf biz olduk. Her iki yarında birbirinden attığımız güzel goller sonucunda maçı kazanmasını bilen sporcularımı kutluyorum. Lig’de kalan maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
CENTİLMENCE GEÇMESİNİ İSTİYORUM
Hafta sonu Lâdik Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Yeşil Beyazlı ekibin Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Samsun’un ikinci kez niteliğini taşıyan önemli maçın hazırlılarına başlayacağız. Bu sonu sahamızda karşılaşacağımız maçı önemsiyoruz. Her iki takım arasında geçecek olan üç ihtimali müsabakanın centilmence geçmesini diliyorum. Her maçta olduğu gibi maçta da taraftarlarımız her hangi bir taşkınlık istemiyorum.  Sadece takımını desteklesinler yeter” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum