Önümüzdeki Maçalara Bakıyoruz

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Hafta sonu deplasmanda karşılaştığımız 1926 Bulançakspor’u mağlup ettik. Önümüzdeki maçalara bakıyoruz" dedi.

Önümüzdeki Maçalara Bakıyoruz
09 Aralık 2019 - 20:12
İYİ MÜCADELE ETTİK
Güzel bir sonucunda üç puan almanın mutluğunu yaşadıkları dile getiren Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Rakibimizin karşında maça iyi başlayan taraf biz olduk.  Karşılaşmanı ilk yarsını 1926 Bulançakspor’a karşı 1-0 önde kapattık.  İkinci yarıda işe tahlisiz gol yememize rağmen oyun dişilinden kapmadan mücadelemiz sürdürdüğümüz dakikalarda atiğimiz goller sonucunda 3-1 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Bu bizim için bu maç geride kaldı. Samsun’a mutlu döndük" diye konuştu.
HEDEFİMİZ ÜÇ PUAN
1926 Bulançakspor maçının geride kaldığını hatırlatan Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, "Pazar günü sahamızda oynayacağımız Osmancık Belediyespor maçına bakıyoruz. Diğer maçlarımız gibi bu maçta bizim açımızdan çok önemli.  Bunun bilinci içeresinde tüm hazırlıklarınızı üç puan üzerine yapacağız. Bu konuda ben oyuncularıma güveniyorum ve beni ’de mahcup etmeyeceklerine inanıyorum. Her zaman 12’inci gücümüz olan taraftarlarımızda bu maçta ’da büyük göre düşüyor" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum