Reklam
Reklam
Reklam

OMÜMezunlar Günü Etkinliklerinde Bölümler Buluştu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mezunlar Günü 2022 etkinliği fakülte ve bölümlerde OMÜ hatırası takdimiyle başladı. Üniversitenin hemen hemen bütün fakülte ve bölümlerinde gerçekleşen ‘Mezunlar Günü Buluşmaları’ farklı zamanların mezunlarını bir araya getirerek, OMÜ Mezunlarının anılarını tazelemesini sağladı.

Reklam
OMÜMezunlar Günü Etkinliklerinde Bölümler Buluştu
18 Eylül 2022 - 14:29
Reklam
Kurupelit Yerleşkesinde gerçekleştirilen “Mezunlar Günü Bölüm Buluşmaları”na tüm birimlerden OMÜ mezunları yoğun ilgi gösterdi. 
Mezunlar Günü Bölüm Buluşmaları programı Adalet Meslek Yüksekokulu, Alaçam Meslek Yüksekokulu, Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi, Bafra Meslek Yüksekokulu, Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu, Çarşamba Ticaret Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuarı, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Havza Meslek Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Samsun Meslek Yüksekokulu, Terme Meslek Yüksekokulu, Tıp Fakültesi, Turizm Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Vezirköprü Meslek Yüksekokulu, Yaşardoğu Spor Bilimleri Fakültesi ve Ziraat Fakültesinin bölümlerinde gerçekleştirildi. Etkinliklerde 10, 20, 30 ve 40. yıl mezunlarının yanı sıra etkinliğe katılan yeni mezunlara da hediye takdiminde bulunuldu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum