Bu Şehrin İnsanları İçin Dertliyiz

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapılan yatırımları sahada yakından takip etti. Vatandaşlarla sohbet edip, çay içti.

Bu Şehrin İnsanları İçin Dertliyiz
18 Eylül 2022 - 14:30 - Güncelleme: 18 Eylül 2022 - 21:33
Bu şehrin insanları için dertli olduklarını belirten Başkan Demir, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda insanımız için var gücümüzle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu mesaisine yapılan yatırımları yerinde inceleyerek devam etti. Sahada hem yatırımları takip eden hem de vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demir, zaman gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım ilçesi 100.Yıl Bulvarı üzerindeki Belediye Hamamı ve Rasathane Cami yanındaki kafeterya inşaatını inceledi daha sonra Atakum ilçesindeki Keşif Kampüsü’ndeki çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
“Bu şehirdeki insanlar için dertliyiz” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Halkımızı, insanlarımızı seviyoruz. Gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Kadrosu kuvvetli bir Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda insanımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel şehrin bu güzel insanlarına hizmet ediyoruz” dedi.
Samsun Birçok Alanda Örnek Şehir
17 ilçenin tamamında yatımların hızla sürdüğünü dile getiren Başkan Demir, “Bunlar durup dururken olmazdı. Yoktan var etmek Allah’a mahsus. Bunlar, gayretle, çalışmakla, vizyonla, gelecek planlamasıyla, Yaradan’ın vermiş olduğu bütün özellik ve nimetleri olumlu ve pozitif bir şekilde kullanmakla, insanımızın, gelecek neslimizin, ülkemizin, medeniyetimizin geleceğine yönelmekle olur. Samsun birçok alanda örnek bir şehir. Bizler samimiyetle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum