OMÜ Öğrencileri Dünya Radyoloji Günü'nü Kutladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri, 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü dolayısıyla Tıp Fakültesi Hastanesinde görev yapan Radyoloji çalışanlarını ziyaret ederek çalışanların günlerini kutladı.

OMÜ Öğrencileri Dünya Radyoloji Günü'nü Kutladı
08 Kasım 2023 - 17:09
Öğrencilerin sosyal farkındalıklarının gelişmesi ve bölümlerini yakından tanımaları için gerçekleştirilen kutlama etkinliğine; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Davut Güven, Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Tuğba Çınarlı, bölüm akademisyenleri Öğr. Gör. Dr. Zeynep Yüksel, Öğr. Gör. Burak Karapınar, Öğr. Gör. Fatih Mehmet Şahin, hastane yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Etkinlikte öğrenciler, ileride meslektaşları olacak ve sahada hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkürlerini bildirerek hazırladıkları bireysel hediyeleri takdim ettiler.
Ziyaret hakkında konuşan Prof. Dr. Cengiz Çokluk, hastanenin değerli çalışanlarına gösterilen farkındalıktan ve özveriden dolayı teşekkür ederek kurum içi yapılan bu etkinliklerin desteklenmesi gerekliliğini ifade etti.
Hastane Müdürü Halis Dan, başteknisyenler Ahmet Kılıçarslan ve Gülşen Kılıçarslan ile yapılan görüşmelerde ise radyolojinin sadece bir görüntüleme merkezi olmayıp, araştırıldıkça kendisini açan bir bilim dalı olduğu ve herkesin bilgisi ışığında görüntülerden farklı bilgiler edinildiği söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum