ASRİAD Lösemili Çocukları Unutmadı

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanlığı, Lösemili Çocuklar Haftası'nda Samsun'da tedavi gören lösemili çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler vererek yanlarında olduklarını gösterdi.

ASRİAD Lösemili Çocukları Unutmadı
08 Kasım 2023 - 17:07
ASRİAD Samsun Şube Başkanlığı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun'da tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi. ASRİAD yöneticileri ilk olarak Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'ni (LÖSAM) ziyaret ederek, Samsun'a tedavi için gelen ve dernek misafirhanesinde konaklayan lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. ASRİAD üyeleri lösemili çocuklara tablet, oyun hamuru, boyama kitabı, terlik ve ailelerinin ihtiyaçlarını karşılaması için alışveriş çeki verirken, bir süre birlikte vakit geçirdiler. ASRİAD üyeleri daha sonra OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisini ziyaret ederek, aldıkları hediyeleri çocuklara verilmek üzere servis personeline teslim etti.
Her Zaman Yanlarındayız
ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemili çocuklarla bir araya geldiklerini belirterek, ''Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği'nde kalan ve OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisinde tedavi gören çocuklarımız ve aileleri bir araya geldik. Lösemi tedavisi uzun soluklu olduğu için çocuklarımızın her zaman yanındayız. Çocuklarımızın ve ailelerinin moral motivasyonunu en üst seviyede tutmak ve çocuklarımızın yüzünü biraz güldürebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sadece bu hafta değil ihtiyaç duyuldukça elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz'' diye konuştu.
ASRİAD'A Teşekkür
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sena Danışmaz, ASRİAD üyesi iş insanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ''ASRİAD Başkanı Tuncay Bulut her zaman yanımızda. Her zaman bize destek oldu. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine güzel yürekleri için teşekkür ediyorum. Böyle güzel yürekli insanlar olduğu sürece çocuklarımız hep umutla büyüyecekler ve iyileşecekler. Sevgiyle hayata katılacaklar. ASRİAD yönetimine yanımızda oldukları için teşekkür ediyoruz'' dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum