Reklam
Reklam
Reklam

Öğretmenlerimiz Bilgi Birikimlerini Geleceğimize Sunan Toplum Rehberleridir

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Reklam
Öğretmenlerimiz Bilgi Birikimlerini Geleceğimize Sunan Toplum Rehberleridir
23 Kasım 2019 - 21:36
Reklam
Başkan Demirtaş, “Geçmişin bilgi birikimini çağın bilgisiyle harmanlayarak istikbalimiz olan çocuklarımızın istifadesine sunan öğretmenlerimiz inanmayı, başarmayı, ahlaklı olmayı ve insana dair bütün erdemleri azim ve fedakârlıkla öğretme çabası gösteren toplum rehberleridir’’ dedi.
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Milletleri kurtaracak olanlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek medeniyet yarışında en önemli gücün siz öğretmenlerimiz olduğuna işaret etmiştir. Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimizin almış olduğu bu kutsal görevi layıkıyla yerine getireceklerine, genç nesillerin vatan sevgisi ve fikir hürriyetinin birer timsali olarak yetişmeleri için canla başla çalışacaklarına ve ülkemizi hedeflerine, çağdaş uygarlık seviyesine ulaştıracak yolda kararlılıkla yürüyeceklerine yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşünceler ile gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlayan, her türlü fedakârlığı gösteren, Cumhuriyetin önemini öğreten, bizleri bugünlere getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmen M. Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyor, görevi başında bulunanlara çalışmalarında başarılar diliyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum