Odalar ve Borsalar Birlikteliği…

Samsun Ticaret Borsasının, Samsun Anemon Otelde düzenlediği İletişim eğitiminde Samsun ili dâhilinde bulunan Ticaret Borsaları ile Ticaret ve Sanayi Odalarının Genel Sekreterleri ve personelleri bi

Odalar ve Borsalar Birlikteliği…
26 Nisan 2015 - 12:47

Samsun Ticaret Borsasının, Samsun Anemon Otelde düzenlediği İletişim eğitiminde Samsun ili dâhilinde bulunan Ticaret Borsaları ile Ticaret ve Sanayi Odalarının Genel Sekreterleri ve personelleri bir araya geldi.


 


Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI;


“Oda ve Borsa Başkanlarımızın önderliğinde “Birlikten Bereket Doğar” anlayışı ile kurulan birlikteliği, kurumlarımız yapı taşları olan personellerimizle pekiştirerek, camiamıza verdiğimiz hizmetin kalitesini arttırmak istiyoruz.


 


Önümüzdeki süreçte hem personelimize hem de üyelerimizin ihtiyaçlarına yönelik olarak Yönetim Kurulumuzca birçok eğitim planlandı. Düzenleyeceğimiz eğitimlerde ve diğer etkinliklerde Samsun ili dâhilindeki oda ve borsalarımız ile birlikte hareket etmeye devam edeceğiz“ dedi.


 


Eğitime Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal YETİMOĞLU, Samsun Ticaret Borsası personeli ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası ve Terme Ticaret ve Sanayi Odası personelleri iştirak ettiler. Eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet ALİYAZICI tarafından takdim edildi,


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum