İ. Melih Gökçek

1984 yerel seçimlerinde ANAP’tan Keçiören belediye başkanı seçilen, 1989 Yerel seçimlerinde kaybedince ANAP İktidarınca Sosyal Hizmetler ve Çocuk Yuvaları Genel Müdürlüğüne atanır

İ. Melih Gökçek
26 Nisan 2015 - 12:46
1984 yerel seçimlerinde ANAP’tan Keçiören belediye başkanı seçilen, 1989 Yerel seçimlerinde kaybedince ANAP İktidarınca Sosyal Hizmetler ve Çocuk Yuvaları Genel Müdürlüğüne atanır.

1991 RP’den milletvekili seçilir. 1994 genel seçimleriyle RP’den Ankara Büyükşehir belediye başkanı seçilince milletvekilliğinden istifa eder. 1999 yerel seçimlerinde FP’den Ankara büyükşehir belediye başkanı seçilen 2001 de DP’ye gizli Genel başkanı olan ve Ak Partinin kapatılması sürecinde karşıya gecen  2004 yerel seçimlerinde bu sefer AK Partiden Ankara büyükşehir belediye başkanı seçilen, 2006 ANAP ve DYP’nin birleşmesine şiddetle karşı çıkan ittifakı yıkan, siyaseti, bürokrasiyi ve hatta sporu dizayn eden 2009, 2014 yerel seçimleriyle AK Partiden Ankara büyükşehir Belediye başkanı seçilen İ. Melih Gökçek ile ilgili Başbakan Yardımcısı  Bülent Arınç Ankara’yı parsel, parsel sattı... Yolsuzlukların içine battı… 7 Haziran genel seçimlerinde partime zarar vermemek için konuşmayacağım. 7 Haziran’ın ardından öyle yolsuzluklarını açıklayacağım ki İ. Melih Gökçek sokağa çıkamayacak sözleri yenilir yutulur cinsten değildi.

İ. Melih Gökçek (açıkla, hemen açıkla açıklamazsan namertsin der) dedim ancak çıt çıkmadı görsel ve yazılı basında çıkan bu açıklamaların ardından basın savcıları devreye girer dedim ancak girmedi!

7 Haziran 2015 genel seçimlerine giderken doğal olarak siyasi partiler kendi parti programlarını açıklamaya başladı. İlk açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Aman Allah’ım İ. Melih Gökçek her akşam bir kanalda ve her gün bir gazetede… Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kaynağı yok diye bağırıp çağırıyor… Yetmiyor Başbakan yardımcısı Mehmet Ali Babacan, Maliye bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybek… Bunlarda yetmiyor T.C Anayasasına göre tarafsızlık yemini eden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan her gün bir kürsüden kaynak nerde kaynak diye bağırıp çağırıyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu cevap veriyor siz Beş Tepede 1100 odalı Saraya, Özel yapım Uçaklara, Helikopterlere, Trilyonluk Zırhlı Mercedeslere, Ankara ve İstanbul da kiraladığınız dev arsa binalara kaynak nerden bulmuşsanız bende oradan bulurum siz merak etmeyin diyor. Ve ekliyor tüm taşoran şirketleri devreden çıkartacağım, devletten maaş alan işçiyi 4/C den kadroya alacağım, örnek mi merhum Başbakan Bülent Ecevit 2000 yılında kapatılan Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünde çalışan milyonlarca mevsimlik işçiyi usulen yaptığı yazılı imtihanla devlet memuru yaptı. Sağlık, Milli Eğitim ve tüm kamu kurumlarına dağıttı.

Demek ki Ainesi İştir Kişinin Boş Lafa Gerek Yok diyor ve Takdir Yüce Türk Milletine kalıyor!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum