Mutluluğa Yelken Açtılar

Samsun 7’inci Karayolları Bölge Müdürlüğü personeli Eser Akbaş, Fuar içi Derya Düğün Salonu Kır Bahçesinde düzenlenen muhteşem nikâh törenin ardından özel bir şirkete çalışan Meltem Önder ile mutluluğa yelken açtılar.

Mutluluğa Yelken Açtılar
19 Temmuz 2020 - 20:13 - Güncelleme: 19 Temmuz 2020 - 20:22
Yolspor Genel Kaptanı İlhan Akbaş ve esi evhamımı Hava Akbaş çiftinin Samsun 7’inci Karayolları Bölge Müdürlüğü personeli oğulları Eser Akbaş ve Emekli Ahmet Önder ve esi evhamımı Fatma Önde çiftinin özel bir şirkete çalışan kızları Meltem Önder’le dünya evine girdi.
Nikahkarını Başkan Demirtaş Kıydı
Genç çiftlerin nikâhını İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş kıyarken şahitliklerini işe Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Samsun Şube Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven ve Merve Önder yaptı.
Telgraf İle Katıldılar 
Nikâh merasimine Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun çektiği telgrafla ile katılırken, Akbaş ve Önde ailelerinin yanı sıra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Hasan Özbulut, İlkadım ilçe Gençlik Hizmet ve Spor Müdürü Murat Turan, Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Hellim Balakçı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Samsun Şube Başkanı Samet Çiçek, Orduspor Teknik Sorumlusu Dursun Karamustafa, Teknik Direktör Besim Durmuş, Atakum Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, Köksal Ersayın Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Özdemir, Yolspor bir önceki Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yıldız, spor camiası ve davetliler katıldı. Eser Akbaş ve Meltem Önder çifti ,”Bu önemli günde yanımızda olan davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dediler.
Köksal ÖNER
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum