Murzioğlu, TOBB Türkiye 100'e giren Samsunlu şirketleri kutladı

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi arasına adını 46’ıncı sıradan yazdıran MC Filtre Sanayi ve 85’inci sıradan yazdıran Samsun Yurt Savunma Sanayi’ni tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Murzioğlu, TOBB Türkiye 100'e giren Samsunlu şirketleri kutladı
11 Şubat 2022 - 14:59
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliğinde, şirketlerin 2017-2019 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan, Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi yarışması sonuçlandı. 29 farklı ilden ve 32 ayrı sektörden şirketler yer aldığı TOBB Türkiye 100 listesine Samsun’dan da iki firma adını yazdırarak, büyük bir başarıya imza attı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve çok sayıda Oda-Borsa Başkanı ile TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde geçtiğimiz günlerde, Ankara’da düzenlenen törenle açıklanan listeye Samsun’dan yüzde 319 büyüme başarısı gösteren MC Filtre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 46’ıncı, yüzde 205 büyüyen Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de 85’ıncı sıradan adını yazdırdı. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu’nun da bulunduğu törende MC Filtre Sanayi ve Samsun Yurt Savunma Sanayi’ne ödülleri TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi.
Başarılarının devamını diledi
Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran iki firmayla gurur duyduklarını söyledi. MC Filtre Sanayi ve Samsun Yurt Savunma Sanayi’nin başarılarını, “Takdire şayan” olarak değerlendiren Murzioğlu, “Üreterek, istihdam sağlayarak ülkemiz geleceği için değer yaratan kentimizin değerli markalardan MC Filtre Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi tebrik ediyorum. Girişimcilik, ekonomik gelişme ve kalkınmanın can damarıdır. Bir ülkede girişimci sayısı ve buna bağlı olarak kurulan şirket sayısı arttıkça, ekonomik büyüme de o yönde ivme kazanmakta. Biz tüm şirketlerimizi ve markalarımızı milli servetimiz olarak görüyoruz. Bu şirketlerimiz büyüdükçe ekonomimiz büyüyecek, ekonomimiz büyüdükçe ülkemiz dünya ekonomisi içerisinde daha üst sıralara tırmanmış olacak. Türkiye’nin en hızlı büyüyen KOBİ’lerini belirleyen ve ekonomik bağlantılarını kuvvetlendirmeyi hedefleyen Türkiye 100 programına ilimizden giren iki şirketimiz de faaliyet alanları ile bu vizyonun doğruluğunu teyid etmişler ve yeni girişimcilere de örnek olmuşlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına, büyümesine, istihdamına katkı sağlayan şirketlerimizin kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum