Minik Öğrenciler Büyülendi

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Herkes İçin Spor Etkinlikleri kapsamında İlkadım ilçesindeki Cumhuriyet Anaokulu minik öğrencileri ile buluştu.

Minik Öğrenciler Büyülendi
02 Mart 2020 - 11:27
Amaçları Sporu Sevdirmek
Sporun tabana yayılması, alışkanlık haline getirilmesi ve özellikle okul öncesi çocukların spor ve harekete teşvik edilmesi amacı ile Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde etkinlikler düzenleyen Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu, Merkezi Samsun'da bulunan ve HİS Federasyonunun saha etkinliklerinde gösteriler yapan Capoeira Derneği sporcuları ile çeşitli gösterileri ile izleyenlerin beğenişi kazanıyorlar.
Unutulmaz Bir Gün Yaşadı
Yaklaşık 2 saat süren programda HİS Federasyonu Saha Koordinatörü ve Capoeira Derneği Başkanı Güngör Doğanay önce Miniklerle Afrika Enstrümanları eşliğinde Portekizce şarkılar söyledi, daha sonra Capoeira gösterileri ile büyülenen minikler çeşitli oyunlarla unutulmaz bir gün yaşadı. Program sonunda öğretmenlere halat çektirme yarışması yapan HİS federasyonu yetkilileri tüm öğrencilere boyama kitabı, madalya, tişört ve çeşitli promosyonlar dağıttı.
Müdür’den Teşekkür Belgesi
Düzenleyen HİS Saha Koordinatörü Güngör Doğanay’a Anaokulu Müdürü Hülya Şen tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ardından Samsun Valiliği il Milli Eğitim tarafından yürütülen "Samsun İçin Okuma Vakti" projesi kapsamında Anaokulunda yer alan etkinliği yede destek verdiler.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum