Hilalin Evlatları Yerinde Durmuyor!

Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Türk Kızılay’ı Canik Şubesi olarak, gönüllülerinin sayısını her gecen gün artırarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Hilalin Evlatları Yerinde Durmuyor!
02 Mart 2020 - 11:34
Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin başlattığı gönüllü çalışmalarını desteklemek maksadı ile Türk Kızılay’ı gönüllüsü Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Ömer Gezginci ile 200 evler mahallesi muhtarı Erdoğan Desteci ile bir araya gelerek gönüllü çalışmalarının hızlanması için destek verdiklerini n altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Hilalin çatısı altında yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları bir araya gelerek,  Perşembe günleri Canik ilçesinde ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışırken önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalarının yanı sırada 2020 projelerinin yürütülmesi adına seferber olduk. Türk Kızılay’ı neferleri ve Yavuz selim ve 200 evler mahalle muhtarları her türlü çalışmalarımıza tam destek veriyorlar" dedi.
Bir Buçuk Asırdan Fazla Yanan Meşalenin Altındayız
Büyük bir aile çatısı altında hizmet vermeye devam etkilerini vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Kadın kollarımız ve üyelerimiz ve de gönüllülerimizle beraber her zaman olduğu gibi her alanda çalışmalarımızı devam ederken,  yaptığımız çalışmaların daha etkili olabilmesi ve her kesime ulaşabilmesi için gönüllü sayısını artırmaya çalışıyoruz. 152 yıldır hizmet veren gönüllü hareketinin mahşere kadar devam etmesi her alanda her kesime ulaşması ve kimsesizlerin kimsesi olarak ilelebet yaşaması tek hedefimizdir. Bir buçuk asırdan fazla yanan meşale bugünde sönmeden devam etmektedir. Türk Kızılay’ı gönüllüleri Kızılay’ının ilkelerine ve desteklerine bağlıdır. Saygı, merhamet, ayrım yapmamak,  gönüllünün ana değerlerinden olduğu Türk Kızılay’ı gönüllüsü, erdemli ve yüksek ahlaklıdır.  Bu nedenle herkese kapımız açık bizimle çalışmak isteyen herkesi gönüllü olmaya ve hilalin altında toplanmaya davet ediyorum" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum