Reklam
Reklam
Reklam

Milli Sporcu Ali Topaloğlu'ndan Mesaj Var

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Milli sporcumuz Ali Topaloğlu, tüm Dünya'da gündem oluşturan Pandemiye karşı mücadele ettiğimiz bu günlerde, kendisi gibi sporcu olan ve engeli bulunan bütün herkese lütfen evde kalın dedi.

Reklam
Milli Sporcu Ali Topaloğlu'ndan Mesaj Var
07 Nisan 2020 - 14:23
Reklam
Bu zor süreçte evimizde kalarak antrenman yapmaya devam edelim, spordan uzaklaşmayalım özellikle benim gibi veya benzer durumdaki arkadaşlar için spor yapmak çok önemli diyen Milli Sporcu Ali Topaloğlu, "Zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günlerde evimizde kalarak, birbirimizi arayarak moral verelim. Spordan hiçbir şekilde kopmayalım. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya katılarak ülkemize destek olalım" dedi.
Biz Bize Yeteriz Türkiye’m
Canik Belediyesi'ne hem çalışarak, hem de spor yaparak hizmet etmekteyim diyen down sendromlu milli sporcu Ali Topaloğlu, "Bana bu imkânı sağlayan herkese, özellikle Canik Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür ederim. Ben de maaşımdan bir kısmını "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasına bağışlayarak destek oluyorum" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum