Milletimiz Denenmişleri Denemek İstemiyor

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Muhammed Okutan, ‘‘İlkadım’ı dört siyasi zihniyette yönetti. Milletimiz memnun kalıpda üst üste hiçbirine görev vermedi.

Milletimiz Denenmişleri Denemek İstemiyor
22 Mart 2024 - 11:03
Bu sefer bir değişim olacak. Bu değişim de bizimle olacak. Milletimiz denenmişleri denemek istemiyor, bir alternatif arıyor. O alternatifte biziz.’’dedi.
Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Muhammed Okutan, esnaf ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.
Kent Lokantası
İlkadım’ı güçlü bir geleceğe taşımak için sayısız projeleri olduğunu söyleyen Okutan, mahalle toplantılarında projelerini açıklamaya devam ediyor. İlkadım’da yoksulluğu ve işsizliği ortadan kaldıracak adımlar atacaklarını belirten Okutan, "Öncelikle, öğrencilere ve dar gelirli vatandaşlarımıza yönelik olarak Kent Lokantaları'nı hayata geçireceğiz. Bu lokantalarda cüzi fiyatlarla hizmet verecek ve halkımızın ekonomik olarak rahatlamasını sağlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.
İstihdam Hamlesi
Üniversite öğrencilerine ve gençlere yönelik istihdam projeleri de olduğunu dile getiren Okutan, "İlkadım ilçemizde ikamet eden üniversite öğrencilerine 5 Bin TL burs vereceğiz. Üniversite sınavında dereceye giren öğrencilerimizin tüm masraflarını karşılayarak onların eğitim hayatlarını destekleyeceğiz. Ayrıca İstihdam garantili meslek edindirme kursları açarak gençlerimize yeni iş imkanları sunmayı hedefliyoruz. Bu sayede gençlerimizin iş bulma sürecine de katkıda bulunacağız" şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum