Atakum'a Türklük Bilincini Arttıracak Sanat Eseri Kazandıracağız

Zafer Partisi Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Atakum'da Türklük bilincini arttırmak için etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Aynı zamanda Türklüğün sembolü bozkurt ve büyük Türk Atatürk'ün yer alacağı bir sanat eseri ile Atakum'da Türklük bilinci yüksek bir kent oluşturacağız" dedi.

Atakum'a Türklük Bilincini Arttıracak Sanat Eseri Kazandıracağız
22 Mart 2024 - 15:12
Zafer Partisi (ZP) Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Milletler Topluluğu'nun iftar organizasyonuna katıldı. Üç yaşına giren Milletler Topluluğu'nun etkinliğinde; ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen, ZP İlkadım Belediye Başkan Adayı Göknur Göğne, ZP Ayvacık Belediye Başkan Adayı Eser Kılıç, ZP Canik Belediye Başkan Adayı Mitat Oytun, ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne ve İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Eyüp Elmas yer aldı.
Türklük Bilinci Aşılayan Sivil Toplum Kuruluşlarını Takdir Ediyoruz
Atakum Belediye Başkan Adayı Tugay Başsan, Türklük bilincini aşılayan sivil toplum kuruluşların önemine değinerek, "Samsun merkezli Milletler Topluluğu'nun Türkiye'de ve Türk cumhuriyetlerindeki faaliyetlerin takdirle takip ediyoruz. Biliyoruz ki, tarihten Türkler çıkarılırsa, ortada tarih diye bir şey kalmaz. Bu minvalde Türk gençlerinin hem geçmiş bilinci elde etmesi hem de geleceğini şekillendirmesinde yol gösteren sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacımız var. Zafer Partisi olarak Atakum'da Türklük bilincini arttırmak için etkinlikler düzenleyeceğiz. Aynı zamanda Türklüğün sembolü bozkurt ve büyük Türk Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yer alacağı bir sanat eseri ile Atakum'da Türklük bilinci yüksek bir kent oluşturacağız" dedi.
Samsun'a Turan Kurultayı Getirmeyi Hedefliyoruz
Milletler Topluluğu Genel Başkanı Bedirhan Can, dolu dolu bir 3 yılı geride bıraktıklarının altını çizerek, "Türkiye, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan'da resmi 22 ülkede ise fahri temsilciliklerimiz var. Yurtdışında 150'ye yakın etkinlik düzenledik. Türk cumhuriyetlerindeki kardeşlerimizle sürekli istişare yapıyoruz. Özbekistan'da doğal tamamlayıcı tıp geliştirme enstitüsüyle üst düzey işbirliği protokolü imzaladık. Yakın gelecekte de Türkistan coğrafyasındaki faaliyetleri arttırmayı planlıyoruz. 3 yıl içerisinde Macaristan'daki Türk - Turan Kurultayı benzeri bir organizasyonu Samsun'a getirmeyi hedefliyoruz. Samsun'u Türk dünyasının başkenti yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum