MHP Vezirköprü'de Ahmet Aslan Dedi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Vezirköprü ilçe kongresi, 18 Eylül tarihinde Vezirköprü İlçesi'nde gerçekleştirildi.

MHP Vezirköprü'de Ahmet Aslan Dedi
18 Eylül 2023 - 16:52
Kongrede, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İl Başkan Yardımcıları, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Edis, ilçe başkanları, yönetimleri ve delegeler katıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’da 9 Eylül'de tarihinde başlayan kongre süreci, 18 Eylül'de Vezirköprü kongresi ile devam etti. 18 Eylül'de MHP Vezirköprü ilçe kongresinde Ahmet Aslan başkan seçildi. 
Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Vezirköprü ilçe kongresinde yaptığı açıklamada, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, parti çıkarlarının önce ülkenin ve milletin çıkarları olduğunu belirtti. Ayrıca, partinin millete hizmet etmek için dürüst, temiz ve deneyimli bir kadroyla Milliyetçi Hareket'i zafere taşımayı amaçladığını ifade etti.
Mucur, teşkilat üyelerinin kutlu bir emaneti taşıdıklarının bilincinde olduğunu ve bu düşünceyi terk etmeyeceklerini söyledi. Cesaretli olacaklarını, özgüvenle hareket edeceklerini ve karamsarlığa fırsat tanımayacaklarını vurguladı.
Ayrıca, parti içinde bireysel çıkar peşinde koşanlara ve değerleri kişisel çıkarları için kullananlara karşı uyanık olacaklarını ve beka mücadelesini gölgelemeye çalışanları engelleyeceklerini belirtti. Birlik ve dayanışma çağrısında bulunarak, partinin Türkiye'nin her bir evladını kucakladığını ifade etti.
Mucur, son olarak, uzun, zorlu ve meşakkatli bir yolun önlerinde olduğunu ancak Allah'ın yardımı, ilhamı ve Türk milletinin iradesiyle başaracaklarına inandıklarını söyledi ve teşkilat üyelerine teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum