Reklam
Reklam
Reklam

Ligdeki Yerimizi Koruyoruz

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Pazar günü deplasmanda karşılaştığımız Görelespor maçını da kazandık ve ligdeki yerimizi koruyoruz" dedi.

Reklam
Ligdeki Yerimizi Koruyoruz
03 Aralık 2019 - 10:23
Reklam
YOLUMUZDAN ŞAŞMIYORUZ
Takım halinde yeni sezon öncesi iyi hazırlanmanın sonucunda maç kazanarak yollarına dev ettiklerinin altını çizen Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Aşırı yağışa rağmen Görelespor karşısın ada her iki yarıda takım olarak ortaya koyduğumuz güzel oyunun sonucunda maçı 5-0 kazanmasını bildik. Oyucularımı üstün performanslarından dolayı kutluyorum. Takımını desteklemeye gelen taraftarlarımızda teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
BU TAKIMIN GEÇMİŞİ VAR
Hafta sonu saha ve seyircisi önünde karışılacakları Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü maçının hazırlıklarına başlayacaklarını vurgulayan Yeşil-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, "Gücümüzü Çarşambaspor Yönetiminden alırken ve ayrıca taraftarlarımızın da büyük desteğini de arkamıza alarak yolumuza devam ediyoruz. Bu arada lig’ de karşılaşacağımız rakiplerimizde unutmuyoruz" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum