Kandığımız İçinde Mutluyuz

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta Mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Rakibimize fazlaca topla oynama şansı vermedik ve bu maçı 3-0 gibi net bir skorla kandığımız içinde mutluyuz” dedi

Kandığımız İçinde Mutluyuz
03 Aralık 2019 - 10:20
MÜCADELEDEN MEMNUNUM
Sahada on kişi kalmalarına iyi mücadele ettiklerini ifade eden Atakum Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Altınordu Belediyespor gibi güçlü rakibimizi karşısında ilk yarıda istenilen oyunu sergileyerek mücadelemiz sürdürdüğümüz dakikalarda karşılaşmanın 43 ‘üncü dakikasında oyuncumuz Hasan Uğur Kartal’ı sebepsiz yere kırmızı kartla cezalandıran hakeme bir anlam veremiyorum. Diğer oyuncularımız maçı kazanma arzusu içinde mücadele ettiler. Önemli olan üç puanı adılar. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.
BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları 1926 Bulançakspor maçını da önemsediklerinin altını çizen Turuncu ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Kara, ”Bu haftaki rakibimiz 11 puanla ligin 4’üncü sırasında bulunuyor. Bizim karşımızda maçı kazanmak için mücadele edecek. Bizde tüm hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapacağız. Takımızda Altınordu Belediyespor maçında cezalı duruma düşen Hasan Uğur Kartal’ın dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum