Lider, Namağlup Yoluna Devam Ediyor!

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Atakum Belediyespor bugün sahasında oynadığı Boyabat 1868 Spor maçını da 3-1 kazanarak namağlup yoluna devam ediyor.

Lider, Namağlup Yoluna Devam Ediyor!
21 Kasım 2021 - 21:46
Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele Samsun temsilcilerinden Atakum Belediyespor evinde Boyabat 1868 Spor’u ağırlarken Karasamsunspor deplasmanda Gerze Belediyespor’u 2-0’la geçerken Ladik Belediyespor evinde Erbaa Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Diğer temsilcimiz Evcispor deplasmanda Merzifonspor’a farklı mağlup oldu 7-0.
Atakum İlçe Stadında saat 14.00de başlayan karşılaşmanın ilk yarısı Atakum Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda kş etkili oyunu ile skoru 3-0’a getiren daha sonra penaltıdan yediği gol ile sahadan 3-1 galip ayrıldı.
İlk hafta rakibi sahaya çıkmadığı için hükmen galip olan Atakum Belediyespor diğer 3 maçı da kazanarak namağlup olarak lider durumda bulunuyor.
Diğer temsilcilerimizden Karasamsunspor deplasmanda Gebze Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 7 yaparken Ladik Belediyespor sahasında Erbaa Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. İlimiz temsilcilerinden Evcispor ise deplasmanda Merzifonspor’a 7-0 mağlup oldu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum