Lider, Namağlup Yoluna Devam Ediyor!

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele eden temsilcilerimizden Atakum Belediyespor bugün sahasında oynadığı Boyabat 1868 Spor maçını da 3-1 kazanarak namağlup yoluna devam ediyor.


Lider, Namağlup Yoluna Devam Ediyor!

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 1. Grupta mücadele Samsun temsilcilerinden Atakum Belediyespor evinde Boyabat 1868 Spor’u ağırlarken Karasamsunspor deplasmanda Gerze Belediyespor’u 2-0’la geçerken Ladik Belediyespor evinde Erbaa Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. Diğer temsilcimiz Evcispor deplasmanda Merzifonspor’a farklı mağlup oldu 7-0.
Atakum İlçe Stadında saat 14.00de başlayan karşılaşmanın ilk yarısı Atakum Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda kş etkili oyunu ile skoru 3-0’a getiren daha sonra penaltıdan yediği gol ile sahadan 3-1 galip ayrıldı.
İlk hafta rakibi sahaya çıkmadığı için hükmen galip olan Atakum Belediyespor diğer 3 maçı da kazanarak namağlup olarak lider durumda bulunuyor.
Diğer temsilcilerimizden Karasamsunspor deplasmanda Gebze Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 7 yaparken Ladik Belediyespor sahasında Erbaa Gençlikspor ile 1-1 berabere kaldı. İlimiz temsilcilerinden Evcispor ise deplasmanda Merzifonspor’a 7-0 mağlup oldu.